Retailstyliste Shannon Daams blij met resultaat van vernieuwde winkel Bedtime

"Erg leuk om dit project, na bijna een jaar aan gewerkt te hebben, het resultaat te zien", meldt Shannon Daams, retailstylist en conceptontwikkelaar in de beddenbranche. Ze doelt hiermee op de vernieuwde winkel Bedtime in Haarlem.

“Erg leuk om dit project, na bijna een jaar aan gewerkt te hebben, het resultaat te zien”, meldt Shannon Daams, retailstylist en conceptontwikkelaar in de beddenbranche. Ze doelt hiermee op de vernieuwde winkel Bedtime in Haarlem.

Links: Shannon Daams, retailstylist en conceptontwikkelaar in beddenbranche. Rechts: De vernieuwde winkel Bedtime.


“De klant kwam al in een vroeg stadium in contact met mij waardoor we alle belangrijke elementen onder de loop hebben kunnen nemen en dat zie je terug in de afwerking. De pilaren die erg opvallend aanwezig zijn in de winkel waren nog een uitdaging maar door onder andere het magazijn en de keuken te verplaatsen is de gehele indeling van de winkel veel beter tot zijn recht komt gekomen.”

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

rebellenclub

BNS Crisp partner Rebellenclub opent nieuwe winkel!

Rebellenclub opent op 19 mei een nieuwe winkel in Stadshart Amstelveen. In de nieuwe winkel vind je een uitgebreide wooncollectie. Van diverse maatwerk banken tot verrassende meubels en comfortabele eetkamerstoelen. In de winkel komen verschillende woonstijlen terug.