Retailstyliste Shannon Daams blij met resultaat van vernieuwde winkel Bedtime

"Erg leuk om dit project, na bijna een jaar aan gewerkt te hebben, het resultaat te zien", meldt Shannon Daams, retailstylist en conceptontwikkelaar in de beddenbranche. Ze doelt hiermee op de vernieuwde winkel Bedtime in Haarlem.

“Erg leuk om dit project, na bijna een jaar aan gewerkt te hebben, het resultaat te zien”, meldt Shannon Daams, retailstylist en conceptontwikkelaar in de beddenbranche. Ze doelt hiermee op de vernieuwde winkel Bedtime in Haarlem.

Links: Shannon Daams, retailstylist en conceptontwikkelaar in beddenbranche. Rechts: De vernieuwde winkel Bedtime.


“De klant kwam al in een vroeg stadium in contact met mij waardoor we alle belangrijke elementen onder de loop hebben kunnen nemen en dat zie je terug in de afwerking. De pilaren die erg opvallend aanwezig zijn in de winkel waren nog een uitdaging maar door onder andere het magazijn en de keuken te verplaatsen is de gehele indeling van de winkel veel beter tot zijn recht komt gekomen.”

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Nieuwe circulaire marktplaats ziet levenslicht

Pacha Panels is vandaag officieel van start gegaan. De jonge onderneming heeft de ambitie om marktleider te worden in de levering van gezonde, biobased en herbruikbare materialen voor de interieur- en woningbouw en de meubelindustrie.

De groene estafette | Milliken

Voor Milliken als producent van o.a. vloeren is goed omgaan met deze wereld en zijn grondstoffen al jaren een logisch en ethisch
uitgangspunt.
Milliken maakt innovatieve vloeroplossingen van buiten naar binnen