Retailstyliste Shannon Daams blij met resultaat van vernieuwde winkel Bedtime

"Erg leuk om dit project, na bijna een jaar aan gewerkt te hebben, het resultaat te zien", meldt Shannon Daams, retailstylist en conceptontwikkelaar in de beddenbranche. Ze doelt hiermee op de vernieuwde winkel Bedtime in Haarlem.

“Erg leuk om dit project, na bijna een jaar aan gewerkt te hebben, het resultaat te zien”, meldt Shannon Daams, retailstylist en conceptontwikkelaar in de beddenbranche. Ze doelt hiermee op de vernieuwde winkel Bedtime in Haarlem.

Links: Shannon Daams, retailstylist en conceptontwikkelaar in beddenbranche. Rechts: De vernieuwde winkel Bedtime.


“De klant kwam al in een vroeg stadium in contact met mij waardoor we alle belangrijke elementen onder de loop hebben kunnen nemen en dat zie je terug in de afwerking. De pilaren die erg opvallend aanwezig zijn in de winkel waren nog een uitdaging maar door onder andere het magazijn en de keuken te verplaatsen is de gehele indeling van de winkel veel beter tot zijn recht komt gekomen.”

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

kerst

Dit zijn de kersttrends van 2021 | VTwonen

Als je dol bent op Kerstmis gaat er waarschijnlijk geen jaar voorbij zonder de aanschaf van nieuwe kerstdecoratie en kerstballen. Speel je graag in op trends? Ook als het om kerstversiering gaat? Dan zijn dit de kersttrends van 2021. Van poederachtige tinten tot kerstballen met een knipoog.

Cadeau Flexa Colour Futures 2022

De Flexa Kleurentrends 2022 zijn gebundeld in het Flexa ColourFutures™ 2022 boek. Flexa en BNS Crisp geven dit cadeau aan BNS Crisp leden.

Pantone kleurtrends van 2000 tot 2021

Kleurengigant Pantone heeft sinds 2000 een jaarlijkse voorspelling voor de kleur van het jaar onthuld, gekozen op basis van diepgaande trendvoorspellingen, evenals sociaaleconomische omstandigheden, levensstijl en politieke invloeden, zoals mode, entertainment en reisbestemmingen.