Replay webinar | Forbo Flooring Systems: ‘Hoe neurologie mensen positief beïnvloedt in binnenruimtes’

Wat zijn de belangrijkste aspecten van het designproces als ieders hersenen anders reageren op externe stimuli of invloeden?

“We spenderen gemiddeld bijna 90% van onze tijd binnenshuis, zowel thuis als op kantoor en in openbare ruimtes. De fysiologische impact van deze ruimtes kan dus ook gevolgen hebben voor onze gezondheid en ons welzijn. Onze werk- en leefomstandigheden moeten daarom perfect afgestemd zijn op onze individuele, zintuiglijke ervaringen.”

“Maar hoe weten we nu wat werkt voor de ene persoon, en wat werkt voor iemand anders? Hoe vinden we de gemene deler voor een binnenklimaat waarin bijna iedereen zich kan vinden? En wat zijn de belangrijkste aspecten van het designproces als ieders hersenen anders reageren op externe stimuli of invloeden?”

Het antwoord op deze en andere vragen worden besproken in het webinar van Forbo Flooring: Hoe neurologie mensen positief beïnvloedt in binnenruimtes.

Leden van BNS Crisp kunnen de replay vinden in onze ‘Must See’ bibliotheek. Hiervoor dien je ingelogd te zijn.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

NIEUWE COLLAB MONDIART X BNS CRISP

Wederom is er voor alle BNS Crisp stylisten de mogelijkheid om deel te nemen aan een geheel nieuw productontwikkelingsproject en een BNS Crisp X MondiArt collectie samen te stellen.

Textielcollectie van 100% gerecycled plastic

In samenwerking met ontwerpster Kristine Five Melvær heeft Heymat de Foliage collectie in twee nieuwe kleuren geïntroduceerd, die voor 100% van textiel van gerecycled plastic (PET) zijn vervaardigd. De introductie maakt onderdeel uit van een voortdurend proces om de productie zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.