Replay webinar | Forbo Flooring Systems: ‘Hoe neurologie mensen positief beïnvloedt in binnenruimtes’

Wat zijn de belangrijkste aspecten van het designproces als ieders hersenen anders reageren op externe stimuli of invloeden?

“We spenderen gemiddeld bijna 90% van onze tijd binnenshuis, zowel thuis als op kantoor en in openbare ruimtes. De fysiologische impact van deze ruimtes kan dus ook gevolgen hebben voor onze gezondheid en ons welzijn. Onze werk- en leefomstandigheden moeten daarom perfect afgestemd zijn op onze individuele, zintuiglijke ervaringen.”

“Maar hoe weten we nu wat werkt voor de ene persoon, en wat werkt voor iemand anders? Hoe vinden we de gemene deler voor een binnenklimaat waarin bijna iedereen zich kan vinden? En wat zijn de belangrijkste aspecten van het designproces als ieders hersenen anders reageren op externe stimuli of invloeden?”

Het antwoord op deze en andere vragen worden besproken in het webinar van Forbo Flooring: Hoe neurologie mensen positief beïnvloedt in binnenruimtes.

Leden van BNS Crisp kunnen de replay vinden in onze ‘Must See’ bibliotheek. Hiervoor dien je ingelogd te zijn.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

IKEA | Waar ruikt ‘thuis zijn’ naar?

‘Hoe je huis ruikt is erg emotioneel en speelt een grote rol in hoe je je daar voelt. Het is de plek waar je samenkomt met familie en vrienden en herinneringen ophaalt en maakt.

rebellenclub

Rebellenclub lanceert Abstract & Verfijnd collectie.

In het najaar van 2020 is Rebellenclub een samenwerking gestart met de creatieve studenten van het Nimeto. In 2022 volgt een reeks lanceringen van verschillende maar liefst 3 verschillende collecties. Allen geheel ontworpen door studenten!

Interessante subsidieregeling verlengd tot eind 2024

Jezelf continu professioneel blijven ontwikkelen is belangrijk voor je duurzame inzetbaarheid en verdienvermogen binnen de sector. Als jij investeert in je professionele ontwikkeling investeert Werktuig PPO met je mee.