Reliving Crowdfunding

Draag jij 2e hands interieur een warm hart toe? Lees dan dit bericht!

Reliving is op dit moment actief in Nederland en België. Op hun platform vind je ruim 30.000 unieke producten en hun community telt meer dan 70.000 mensen. In de afgelopen 3 jaar zijn ze gemiddeld met 330% per jaar gegroeid en hebben ruim 25.000 items een nieuw huis gevonden. Een selectie van het assortiment van Reliving vind je ook terug bij fonQ en VT Wonen én hebben ze de eerste tweedehands interieurwinkel in de Bijenkorf geopend. Tot slot, hebben ze ook twee mooie fondsen achter Reliving staan (Fair Capital Partners & Stichting Ifund).

Ze zijn ontzettend trots op waar ze nu staan, maar tegelijkertijd hebben ze grote ambities. Met Reliving willen ze namelijk uitgroeien tot de grootste kwalitatieve interieur marktplaats van West-Europa en tweedehands eerste keus maken. Hun doel is om de levensduur van meubels te verdubbelen en ieder huis te voorzien van op zijn minst één tweedehands item.

Reliving is een platform voor iedereen. En door iedereen. Ze geloven dat ze samen pas écht impact kunnen maken. Daarom willen ze deze financiering via crowdfunding ophalen, zodat iedereen mede-eigenaar kan worden van Reliving en financieel mee kan profiteren van het succes van het bedrijf.

Wil je meedoen? Ze bieden een converteerbare lening aan via OnePlanetCrowd: https://bit.ly/3LfddTv. Je kan al meedoen vanaf €250 tegen een jaarlijkse rente van 8%. Daarnaast kan je uiteindelijk aandeelhouder van hun bedrijf worden of binnen 3 jaar je lening weer terug ontvangen.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

In de schijnwerper: zeven kamerplanten

Zeven kamerplanten zijn geselecteerd om de botanische tak van de collectie te vormen, en om op spannende wijze gecombineerd te worden met buitenplanten en snij-, droog- en kunstbloemen.