Rebellenclub lanceert Abstract & Verfijnd collectie.

In het najaar van 2020 is Rebellenclub een samenwerking gestart met de creatieve studenten van het Nimeto. In 2022 volgt een reeks lanceringen van verschillende maar liefst 3 verschillende collecties. Allen geheel ontworpen door studenten!

Rebellenclub lanceert Abstract & Verfijnd collectie.

In het najaar van 2020 is Rebellenclub een samenwerking gestart met de creatieve studenten van het Nimeto. In 2022 volgt een reeks lanceringen van verschillende maar liefst 3 verschillende collecties. Allen geheel ontworpen door studenten! Rebellenclub start met de collectie Abstract & Verfijnd. 

Abstract & Verfijnd.
Het is een collectie die is ontstaan uit de handen van jonge ontwerpers Kimberly, Morris en Lisa. De studenten hadden een sterke verbintenis met de natuur; zo is de woonstijl tot stand gekomen. Kimberly: “De rust, natuurlijke bewegingen en imperfecte vormen hebben ons geïnspireerd om tot deze woonstijl te komen. We zijn gestart vanuit een trend- en stijlgroep onderzoek. Wat worden onze uitgangspunten en op welke consument gaan we ons richten?”.  De drie hebben de trends wabi sabi, craftmanship en stilness white meegenomen in hun ontwerpen

Lisa: “Door sterk trendonderzoek te doen, hebben we ons kunnen richten op een stijlontwikkeling die in de toekomst past. Iedereen heeft na een hectische tijd zoals nu met Corona, behoefte aan rust en houvast. Verbondenheid was hierin een belangrijk kernwoord, welke we graag wilden laten terugkomen in onze woonstijl”. 

In de ontwerpen komt het idee en 
het verhaal achter de woonstijl goed terug.

Morris: “Ons gedeelde enthousiasme over het project heeft ervoor gezorgd dat we met zijn drieën echt konden knallen. We zaten goed op één lijn, waardoor we een sterk teamverband kunnen vormen. Dit project heeft mij laten doen inzien dat conceptontwikkeling echt iets is waar ik verder in wil gaan werken. Het concept Abstract & Verfijnd staat als een huis en dat is te zien. In al onze ontwerpen komt het idee en het verhaal achter de woonstijl goed terug en dat is super vet! Ik ben trots op dit team en wat we gemaakt hebben. De collectie kenmerkt zich door kernwoorden als puur, verbondenheid, aandacht, esthetisch en kalm“. Morris: “De kernwoorden zijn duidelijk en hebben toegevoegde waarde, zonder dat daar al te veel woorden voor nodig zijn. Onze abstracte en verfijnde stijl is iets wat voor ons superbelangrijk is geweest. Door een duidelijk beeld voor ogente hebben van wat we wilden ontwerpen en bereiken, is Abstract & Verfijnd succesvol geworden”.

Voorproefje: 7 fraaie vloerkleden!
De collectie wordt begin 2022 gelanceerd van mooie woonaccessoires tot aan behangKussens met verfijnde lijnen, vazen van puur materiaal en spiegels in abstracte vormen

Als voorproefje lanceert Rebellenclub voor de Kerst prachtige vloerkleden. Geheel ontworpen en samengesteld door de studenten en volledig passend in het concept van Abstract & Verfijnd. In totaal zijn er 7 uniek ontworpen vloerkleden. Stream, Slinger, Knot, Flow of Nature en Bubbles.  Benieuwd? Neem snel een kijkje op onze website. www.rebellenclub.com

Uit voorraad leverbaar.

Je kunt de gehele collectie bekijken en bestellen op de webshop van de Rebellenclub. Wil jij ze ook voelen?  Zodra de lockdown voorbij is kan je de kleden vinden in de Clubhuizen in Baarn enLeidschendam. Of het Homestudios Experience Center in Utrecht.

Pers & fotoshoots.
Wil jij gebruik maken van die prachtige Vloerkleden uit deze collectie voor je nieuwe fotoshoot? Dat kan. Stuur ons een mailtje met je ideeen. Natuurlijk mag je ook de beschikbare beelden gebruiken voor je redactionele uitingen. Voor aanvullendevragen en extra beeldmateriaal kan je mailen naar:pers@rebellenclub.com 

Wij zijn de Rebellenclub

Wij zijn een club jonge ontwerpers die het helemaal anders doet. Wij bouwen onze eigen bijzondere collecties en maken die voor iedereen bereikbaar. 

We houden van plezier, en niet van ingewikkeld. Daarom zoeken we altijd naar manieren om het makkelijker voor je te maken, zo wordt het inrichten van je huis een stuk leuker!

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen