BNS Crisp merkpartner Prospectt gaat naar de kerk

Prospectt opent een showroom in de prachtige Gouwekerk in Gouda. "Soms moet je een beetje gek zijn om iets bijzonders te creëren". Wanneer ga jij langs?

“Na weken hard werken met ons hele team is onze bijzondere showroom eindelijk geopend. De prachtige Gouwekerk in het centrum van Gouda is het decor voor de uitgebreide collecties van onze merken. Ontdek 600 m2 woon- en lifestyle inspiratie op deze waanzinnige plek”, deelt BNS Crisp merkpartner Prospectt op social media.

Directeur Pieter-Leen Burger blikt terug op het proces: “Soms moet je een beetje gek zijn om iets bijzonders te creëren. Met beide benen op de grond is het moeilijk vooruit komen. Velen vonden de plannen fantastisch, maar vonden ons wellicht toch een beetje gek. En toch zetten we door. In de overtuiging dat je je moet blijven onderscheiden. En waar kan dat beter dan in de prachtige Gouwekerk in Gouda.”

Vanaf 4 maart 2024 kunnen interieurprofessionals hier komen om te inspireren, zich te laten inspireren en collecties op te bouwen. “Na vele, vele uren verbouwen, opbouwen en stijlen, zijn we dit avontuur begonnen met ons team en proostten we op de toekomst van Prospectt, ons prachtige bedrijf.”

BNS Crisp merkpartner Prospectt nodigt iedereen van harte uit om de mooie producten in alle rust te komen bewonderen. Het team van Prospectt adviseert graag bij het samenstellen van een selectie. Plan via deze link een showroom afspraak in met jouw accountmanager.

Meer informatie over de Prospectt showroom in de Gouwekerk:
Prospectt B.V.
Hoge Gouwe 39
2801 LB Gouda 
+31 (0)182 686332
info@prospectt.nl
www.prospectt.nl

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Kleurentrends 2021 | Flexa

Elk jaar worden de nieuwste trends op het gebied van kleur vastgesteld naar aanleiding van een wereldwijd kleurentrendonderzoek, de ColourFutures. Flexa is een bekend doe-het-zelf verf merk en in de 60 jaar dat Flexa bestaat is het uitgegroeid tot de trendsetter op het gebied van kleur en interieur.

‘Met Gira creëer je comfort in huis’

Wat dertig jaar lang een kantoorpand is geweest is nu een moderne, luxe familiewoning. Eenvoudig was deze transformatie alleen zeker niet. De bewoners van het monumentale herenhuis stonden voor een gigantische uitdaging. Dat meldt Gira in een persbericht.