Prospectt betrekt ‘mooiste showroom Benelux’

In de prachtige en momunetale Gouwekerk in Gouda presenteert Prospectt komend voor- en najaar hun collectie voor 3 maanden. Nieuwsgierig hoe dat uitpakt? vanaf 1 maart kan je afspraken inplannen bij Prospectt.

In Gouda staat de prachtige Gouwekerk; een echt monument midden in de stad. In deze stad is ook Prospectt gevestigd; het lifestyle merkenhuis voor de Benelux. Beide hebben de krachten gebundeld met als resultaat dat vanaf 2024 Prospectt deze kerk als showroom gaat gebruiken; drie maanden in het voorjaar en drie maanden in het najaar. Vanaf 1 maart zullen de afspraken geboekt kunnen worden.

In deze kerk zullen de collecties van de huidige merken van Prospectt nog meer tot hun recht komen. Ook zullen er enkele nieuwe merken worden toegevoegd aan de collectie, waardoor er straks echt een ‘inkoop-experience’ ontstaat. Gouda heeft daarnaast nog veel meer moois te bieden, dus een bezoek aan de showroom kan prachtig gecombineerd worden met een inspiratie-tour door de stad.

Bron: Wonen360

Prospectt kiest er bewust voor deze grote stap te zetten. Pieter-Leen Burger, directeur van Prospectt licht toe: “In deze tijd is het van belang goed de tijd en de rust te hebben een uitgebalanceerde collectie samen te stellen. Beurzen kunnen dan goed dienen om je in de breedste zin te inspireren. In een showroom ga je de diepte in. En dat willen wij met onze klanten. Samen kijken naar een optimale collectie waarmee je de toekomst in kan. In een omgeving die inspireert en verbaast.”

Bron: Wonen360

Voordat de showroom wordt geopend, begint Prospectt eerst nog met een tour langs de beurzen. Op 14 januari staat Trendz in Gorinchem als eerst op de planning, dan door naar de Maison&Opjet in Parijs, startend op 18 januari, om vervolgens af te sluiten op 4 & 5 februari tijdens de showUp in Amsterdam-Vijfhuizen. “We hebben zin in 2024, de afgelopen twee jaar waren lastig en ik heb er alle vertrouwen in dat 2024 een opwaartse lijn laat zien voor onze klanten en daarmee voor ons.”

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Muurmeesters en Van Gogh

Vincent van Gogh is springlevend en prikkelt zintuigen als nooit tevoren. Wat levert het op om de samenwerking met Muurmeesters aan te gaan? Dat de verhalen van de werken Van Gogh op de juiste manier verteld worden. Met de producten van Muurmeesters blijft het DNA van het werk van Nederlands grootste meester behouden.

heimtextil bns crisp

Heimtextil | Next Horizons 22/23

Met het thema ‘Next Horizons’ presenteert Heimtextil zijn design trends voor het nieuwe seizoen 2022/23. Waardevolle inspiratie voor iedere interieurprofessional.