Profiteer van een gereduceerd tarief op het NOOK abonnement voor 2023!

Als interieurprofessional wil je natuurlijk op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Ontdek NOOK, hét magazine over interieurarchitectuur!

Ontdek NOOK, hét magazine over interieurarchitectuur! Als vakcollega heeft Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten voor de interieurprofessionals van BNS CRISP een exclusieve aanbieding: een abonnement voor 2023 tegen een gereduceerd tarief.

Het magazine biedt inspiratie met steeds wisselende thema’s en een internationale focus, en verschijnt vier keer per jaar in het Engels. Als interieurprofessional wil je natuurlijk op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. En met NOOK verbreed je ook nog eens je horizon.

NOOK is het magazine van BNI en AiNB over interieurarchitectuur. NOOK verschijnt 4 x per jaar in het Engels.

Als lid van BNS Crisp kun je nu gebruik maken van de actie NOOK abonnement (lid andere vereniging)  en ontvang je in 2023 het blad NOOK 4x per jaar voor € 40,- excl. btw. inclusief verzendkosten.

Vul het formulier uiterlijk 7 maart in dan ontvang je eind maart het eerste nummer.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Kirsten Jassies en haar boekentips

Kirsten Jassies is dé expert op het gebied van Instagram. Misschien heb je haar boek Instaproof al een keer gelezen? Zeker een aanrader. Maar ook heeft Kirsten nog leuke boekentips voor jullie op een rijtje gezet.