Primeur, Rembrandt meets Caravaggio | Muurmeesters

Meesterlijke Muurmeesters tijdens Masterly | Nederlanders in Milaan

Van 20 – 26 april 2020 presenteert Muurmeesters zich voor de eerste op ‘Masterly | The Dutch in Milano’, tijdens keer de Salone del Mobile, dé jaarlijkse internationale designbeurs. Hier presenteren Nederlandse ontwerpers, ambachtelijk producerende bedrijven, bureaus en collectieven zich in het centrum van designmekka Milaan.

In haar fascinerende en wonderschone neorenaissancistische Palazzo Francesco Turati laat Hollandse Meesters, in de klassieke entourage van Italië, zich laten inspireren door en zich kunnen meten met de genieën uit de gouden periode van de Italiaanse kunst.

100% Dutch Design

Muurmeesters weer, 100% Dutch Design kwaliteit, geprinte afbeeldingen van oude Hollandse meesters op doek met een wisselbaar ophangsysteem. Met meer dan 200 oude meesters uit de Gouden Eeuw in de collectie, zoals Rembrandt, Vermeer en Van Gogh, maakt Muurmeesters klassieke meesters bereikbaar voor iedereen.

Nouveauté op Salone del Mobile

Naast de hoogwaardige wisselframes van Muurmeesters, die in elke denkbare RAL-kleur beschikbaar zijn, zal ook een spannende nouveauté in het prachtige Milanese decor schitteren. Want de meesterwerken kunnen nu, behalve op doek, ook geprint worden op zacht fluweel. Ze krijgen daarmee een extra rijke sfeer en vormen een directe knipoog naar de stofuitdrukking van de Gouden Eeuw en de Italiaanse Grandeur. De schilderijen hebben extra glans, dynamische kleurcontrasten en een hoog aaibaarheidsgehalte.

Muurmeester op de bank

Naast een Muurmeester aan de wand kan een Muurmeester ook op de bank. Want met de zachte en zachte kussenhoezen worden Hollandse Meesterwerken niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook bijzonder aaibaar. Speciaal voor Masterly heeft Muurmeesters een prachtige beursaanbieding in petto. Volg daarom Muurmeesters op facebook , instagram of kijk op de website .

20 – 26 april 2020

Masterly, The Dutch in Milano – Via Meravigli 7 Milaan
Palazzo Francesco Turati, Milaan, Ruimte 17

https://masterly.nu/

Openingstijden:
21 april 11-17 uur
22 april 11-22 uur, 23-25 ​​april 11-20 uur, 26 april 11-16 uur

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen