Dekton platen met gegroefde structuren voor bijzondere effecten in het interieur

BNS Crisp merkpartner Cosentino lanceert Ukiyo, de nieuwe Dekton collectie met gegroefde structuren. Het is een totaal nieuw concept voor interieurafwerkingen met lineaire en geometrische groeven voor bijvoorbeeld wanden & kasten. Lees hier meer.

De gegroefde platen van Dekton® Ukiyo geven veel diepte aan een ontwerp en zijn ideaal als toepassing in een hedendaags interieur. Ukiyo betekent “leven in het moment” ,de Dekton® collectie is ontworpen om de zintuigen te prikkelen en een gevoel van welzijn op te roepen door een staat van rust te creëren in de toepassingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een rijk kleurenpalet met een geometrische structuur. De texturen voegen een kenmerkende diepte en dimensie toe aan elke ruimte, zowel residentieel als commercieel. De collectie is in samenwerking met product- en interieurdesigner Claudia Afshar ontworpen.

“Ik ben altijd geïnspireerd geweest door de materialen die we in de natuur vinden en om de ruimtes die ik ontwerp zo comfortabel, warm en authentiek mogelijk te maken. Ukiyo brengt rust en elegante eenvoud, en de kleurenstellingen en groeven zijn romantisch, maar ook hedendaags en mannelijk om een balans te bereiken.- Claudia Afshar.”

Ukiyo is verkrijgbaar in vijf bestaande kleuren uit het Dekton®-portfolio: Rem, Umber, Bromo, Nacre en Kreta. Zo ontstaat een compleet kleurenpalet dat onafhankelijk van elkaar en in combinatie met elkaar kan worden toegepast.

www.cosentino.nl 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Groeien als creatieve ondernemer is net even anders. Hoe breng je structuur in je creatieve chaos?

Businesscoaches schieten als paddenstoelen uit de grond, maar zij bieden veelal andere dingen dan die jij – als creatieve ondernemer – nodig hebt. BNS Crisp zet zich in voor de interieurprofessional en vindt het belangrijk om hen optimaal te ondersteunen en te laten groeien in het ondernemerschap. Daarom is het netwerk een samenwerking aangegaan met Ester Willems, mentor en businesscoach die zich specifiek richt op de uitdagingen van het creatief ondernemerschap. In het eerste kwartaal van 2024 starten er een tweetal trajecten die jou in staat stellen je te onderscheiden als interieurprofessional.