Partner in de stoel: Werk aan de Muur

Elke nieuwsbrief bevat de rubriek 'In de stoel', een interview met een van onze partners. Deze keer maken we kennis met onze nieuwe partner: Werk aan de Muur.

Hoe zijn jullie op het idee van Werk aan de Muur gekomen?

Mede-eigenaar Jasper van der Meij neemt ons terug in de tijd. ‘Ik werd na de komst van de eerste digitale camera’s hobbyfotograaf en wilde die beelden verkopen. Een vriendin bleek foto’s te verkopen die als prints aan de muur werden gehangen. Ze klaagde over de rompslomp: het regelen van de productie, de facturatie… “Ah, maar dat valt wel te automatiseren”, bedacht ik vanuit mijn technische achtergrond. Zo ontstond het idee van een webshop voor onze eigen foto’s. Met vrienden bedachten we een platform dat open is voor alle amateurfotografen. Sterker nog: Bas, die werkte als Nederlandse agent voor Spreadshirt – een groot upload- en online bestelplatform voor bedrukte T-shirts – zei: “We moeten het breder zien dan fotografie, en ook schilders en illustratoren erbij betrekken. Zolang het maar digitaal is, kun je het afdrukken”. We werden meteen enthousiast van dit idee. In de kunstmarkt had je qua gedrukte reproducties aan de ene kant kunstgalerieën met een hogere prijsklasse en aan de andere kant Ikea. Daar zat niets tussen. Een gapend gat in de markt, terwijl er zoveel creativiteit aanwezig was en is in Nederland en omringende landen.’  

Wat willen jullie vanuit dit partnerschap gaan doen?

Werk aan de Muur biedt op maat gemaakte kunstwerken aan, passend bij het interieur van jouw klant. Ieder werk is verkrijgbaar in alle formaten en op diverse materialen van museumkwaliteit. Ontdek de uitgebreide collectie gemaakt door kunstenaars uit heel Europa. 

Wat kan een BNS Crisp-lid van jullie verwachten?

Via het partnerschap van BNS Crisp willen we je meenemen in de uitgebreide mogelijkheden. We willen je persoonlijk leren kennis tijdens de vele events die worden georganiseerd, via workshops die we zelf op ons kantoor willen organiseren en we willen je meenemen in de verhalen van onze makers. Op deze manier ontdek jij welke mogelijkheden je hebt als stylist om op een leuke, eenvoudige en persoonlijke manier werken in te kopen voor jou klanten, en leren wij jouw behoeftes kennis, zodat we ons stylistenprogramma daarop kunnen aanpassen.

Rosanne, verantwoordelijke Stylistennetwerk Werk aan de Muur

Meer weten en meedoen?

Op ons platform kan jij je gratis lid worden en heb je toegang tot je eigen dashboard. Hier vind je mogelijkheden om in te kopen met inkoopvoordeel. 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Gucci lanceert een kleurrijke decoratieve collectie

Stel je voor: jouw favoriete Gucci- handtas, -schoenen en/of zonnebril past bij je decoratie thuis. Dat zou gaaf zijn! En daarom hebben we een leuk nieuwtje voor je: Gucci heeft een nieuwe, zeer frisse decoratieve collectie gelanceerd, van stoelen en dekens tot kaarsen en kussens. Het zit er allemaal bij. Dus, wanneer ga jij shoppen?