Oproep klankbordgroep INretail

Voor het vernieuwen van dit kwalificatiedossier vinden wij het belangrijk dat er een klankbordgroep van ondernemers komt, die vanuit de praktijk informatie en tips kan geven om tot een optimaal nieuw kwalificatiedossier te komen.

Beste interieurprofessional,

De opleiding voor het beroep Interieuradviseur is de laatste jaren heel populair geworden op de verschillende MBO – scholen waar deze opleiding wordt gegeven. Deze opleidingen worden opgebouwd op basis van het “kwalificatiedossier interieuradvies”, de wensen en eisen waar een leerling aan moet voldoen om af te studeren.

Het huidige kwalificatiedossier is al een aantal jaren oud, dus is het noodzaak om deze weer aan te gaan passen aan de huidige eisen die aan het vak interieuradvies wordt gesteld.

Voor het vernieuwen van dit kwalificatiedossier vinden wij het belangrijk dat er een klankbordgroep van ondernemers komt, die vanuit de praktijk informatie en tips kan geven om tot een optimaal nieuw kwalificatiedossier te komen.

Wat houdt dit in ? Een aantal (virtuele) bijeenkomsten (4-5) van een paar uur, waarin het volgende wordt besproken:

  • Discussiebijeenkomst over invulling van het vak interieuradviseur en de wensen/eisen die hier bij horen
  • Bespreken van conceptversie van het nieuwe kwalificatiedossier (deze worden opgesteld door de specialisten van het SBB) in 2 fasen (eerst de kerntaken en daarna de teksten)
  • Bespreken concept eindversie

Doel is om vanaf 15 oktober hiermee te starten en het hele proces af te sluiten begin maart 2021. Vooralsnog plannen we het overleg als video – overleg i.v.m. de huidige beperkingen. Vind je het ook belangrijk dat er toekomstbestendige Interieuradviseurs afstuderen en wil je ook vorm geven aan de toekomstige invulling van dit beroep ? Doe dan mee aan de klankbordgroep. Het kost niet veel tijd en we gaan het zo efficiënt mogelijk invullen.

De 2e bijeenkomst is nu gepland op 5 november van 10.30 – 12.30 uur (meeting online via teams). Laat dus snel aan Anna Hutten weten of je mee wilt doen in deze klankbordgroep op 5 november!

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

bloemenbureau holland

Nieuwe Trend Collectie lente/zomer 2022

Een collectie vol bloemen, kamer- en buitenplanten die onderling bij elkaar passen door hun kleuren, vormen en texturen. Ze zijn bovendien een perfecte match met huidige trends in interieur, lifestyle en fashion.

WOONTREND 2021 | BE MANKIND

We beseffen ons meer dan ooit hoe kwetsbaar we zijn als mens. Eén virus kan de maatschappij en ons dagelijks leven totaal ontwrichten. Maar ook de voortschrijdende technologie maakt angstig. Niet alleen onze privacy is in het geding. De opmars van kunst­matige intelligentie kan ons het gevoel geven de controle kwijt te raken.

Cadeau Flexa Colour Futures 2022

De Flexa Kleurentrends 2022 zijn gebundeld in het Flexa ColourFutures™ 2022 boek. Flexa en BNS Crisp geven dit cadeau aan BNS Crisp leden.