Onze BNS Crisp partner Dôme Deco trekt voor het eerst naar Milaan

Milaan is het design-walhalla van Europa. Het Belgische Dôme Deco, dat hier als kosmopolitisch merk perfect kan aarden, heeft er al enkele jaren haar ogen op gericht. Deze week kondigt het merk met trots aan richting Milaan te trekken in 2024. En dat op twee verschillende locaties.

Interieurlabel Dôme Deco staat bekend om haar warme en intieme interieurcollecties die wereldwijd als doel hebben mensen te inspireren in hun persoonlijke levensreis. Van warme stoffen tot organische contouren; het merk weet zich te differentiëren met een sterk concept waar thuiskomen en luxe samengaan.

“We zijn erg verheugd om het eindelijk van de daken te schreeuwen: wij staan in Milaan dit jaar.” aldus Dôme Deco

Bron: Dôme Deco

Onder het motto ‘go big, or go home’, wedt Dôme Deco meteen op twee paarden. Naast het feit dat ze een plek wisten te veroveren in Pavillion 1 op Salone Del Mobile, strijken ze tijdens Milan Design Week neer bij het Zwitserse luxe horlogemerk Breitling, meer bepaald in hun Milanese Boutique. “Voor velen misschien ongeweten maar Dôme Deco is al jaren partner van het merk. We geven de Breilting Boutique’s wereldwijd meer vorm. Een samenwerking tijdens de Milan Design Week is de perfecte bezegeling van ons partnership.”

Er komen drukke maanden aan voor het merk, dat haar AWAKEN collectie en bijkomend de CHARM capsule zal presenteren. Noteer alvast deze adressen in je agenda voor je bezoek aan Salone Del Mobile:

Salone Del Mobile – Pavillion 1 Stand E07
Breitling Boutique – 3 Corso Giacomo Matteotti, 20121 Milaan

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

HelloChair opent derde winkel

Eind dit jaar opent onze BNS Crisp Partner en de specialist in eetkamerstoelen HelloChair de deuren van haar nieuwe winkel in Delft. Na Culemborg en Bussum, is dit de derde in de rij. In de HelloChair winkel van 500 m2 kunnen consumenten en interieurprofessionals terecht voor heel veel eetkamerstoelen en eettafels.

the substitute | bns crisp

Introducing the Substitute

The Substitute is a platform of sustainable brands and professionals in the field of interior design and renovation. The platform offers consumers overview, inspiration & knowledge in the area of sustainable living so that they can easily make sustainable choices.