Ontdek de natuurlijke schoonheid van Travertino

BNS Crisp merkpartner Four Dukes presenteert een prachtige Travertino collectie met interessante commissie voor BNS Crisp leden. Lees hier meer.

Ontdek de tijdloze schoonheid van natuursteen met de Travertino-collectie van Tubadzin. De Travertino-collectie is geïnspireerd door de majestueuze travertijnheuvels in Yellowstone National Park. Dit park staat bekend om zijn adembenemende landschap van kloven, watervallen en geisers. In Yellowstone bevindt zich een uitgestrekt complex van warmwaterbronnen, waarvan de afzettingen een schilderachtig patroon in de tinten wit, beige en zacht bruin hebben gevormd op de rotsen.

De collectie, beschikbaar in grootformaat keramische platen van 120 x 275 cm, is niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook functioneel en veelzijdig. Deze keramische platen, geproduceerd in Europa, zijn een duurzame en praktische oplossing voor zowel vloeren als wanden en passen naadloos in diverse interieurstijlen.

Travertino is een perfecte keuze voor wie de klassieke schoonheid van de natuur in huis wil halen. Als BNS Crisp abonnee profiteer je van een speciale 20% commissie op elke aankoop.Bezoek onze showroom in Amstelveen om de schoonheid van de Travertino keramische plaat te ontdekken.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Luxaflex

Leef- en woontrends voor 2022

Een nieuw jaar geeft nieuwe ontwikkelingen en nieuwe voornemens. In deze blog vind je een paar woontrends die 2022 gaan bepalen.

IKEA | Waar ruikt ‘thuis zijn’ naar?

‘Hoe je huis ruikt is erg emotioneel en speelt een grote rol in hoe je je daar voelt. Het is de plek waar je samenkomt met familie en vrienden en herinneringen ophaalt en maakt.