Online cursus ‘slow & sustainable interieur’

2021 wordt het jaar dat de BNS Crisp ambassadeur duurzaam wonen en leven Heidi Willems haar online cursus lanceert ‘slow & sustainable interieur'.

Online cursus ‘slow & sustainable interieur’

Heidi Willems van Pure Styling en BNS Crisp ambassadeur duurzaam wonen en leven start met boeiende online cursus.

2021 wordt het jaar dat de BNS Crisp ambassadeur duurzaam wonen en leven Heidi Willems haar online cursus lanceert ‘slow & sustainable interieur’.
Zij gelooft in een slow & sustainable leefpatroon en bijbehorende woonkeuzes als oplossing voor de toekomst. En die toekomst start vandaag al. Slow living is voor haar de interieur versie van slow fashion. En hierin valt nog enorm veel te winnen, want de interieur industrie is nog altijd gericht op kortlopende trends. Met spullen die in verre landen geproduceerd worden en met vervuilende containerschepen hier naartoe vervoerd worden.
Haar visie is dat dit anders kan. En dat begint bij jezelf. Want als je zelf bewuster bent van wat je koopt, of juist wat je niet koopt, verandert de industrie vanzelf mee.
Zij kent gelukkig al veel mensen die bewuster hun huis willen inrichten en willen kiezen voor meer sustainable items en materialen.

Daarbij loopt zij regelmatig tegen de volgende vragen aan: Hoe doe je dat? En waar vind je mooie sustainable meubels en accessoires? Dat er belangstelling is voor haar visie is overduidelijk. Haar missie is zoveel mogelijk consumenten te overtuigen en het koopproces om te buigen. Een tool hiervoor is haar nieuwe initiatief; een online cursus. Zij snapt als geen ander de vragen en gedachten. Maar weet ook dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. En daarom heeft zij haar visie, kennis en ervaring gebundeld in deze online cursus, zodat zij jou en iedereen die de stap naar een meer duurzaam interieur wil zetten, kan helpen.

HERKENBAAR?

  • Wil je je huis bewuster inrichten en kiezen voor meer sustainable items en materialen?
  • Weet je alleen niet waar je op moet letten en hoe je moet beginnen?
  • Word je gek van de termen ‘groen’ en ‘duurzaam’ en weet je niet wat je moet geloven?
  • Vind je het lastig om je eigen interieur smaak of stijl te beschrijven?
  • Vind je heel veel mooi en ben je gevoelig voor trends, maar vraag je je af wat nu echt bij jou past en lang mooi blijft?
  • Twijfel je maar steeds bij elke aankoop of doe je vaak miskopen? En wil je meer bewustere keuzes maken?
  • Wil je je ruimte efficiënt indelen, maar weet je niet waar je op moet letten?
  • Wil je je muren gaan schilderen, maar weet je niet hoe je kleur kunt toepassen zonder dat het schreeuwerig wordt?
  • Wil je graag weten waar je terecht kunt voor toffe en sustainable meubels, accessoires, verlichting en materialen?

WAT KUN JE VERWACHTEN?

De cursus is verdeeld in 3 uitgebreide modules met per module een aantal opdrachten. Je hebt direct na aankoop 12 maanden lang toegang tot alle modules en ontvangt het werkboek via mail. Zo kun je de cursus in je eigen tempo doen, wanneer het voor jou uitkomt.

In de online cursus “Aan de slag met een slow & sustainable interieur’ neemt Heidi je graag stap voor stap mee op weg naar jouw slow & sustainable interieur. Je gaat aan de slag met het leren kennen en visualiseren van jouw woonstijl. Je stelt je eigen kleurpalet samen. Je krijgt heel veel tips op het gebied van duurzaamheid en bewust kopen. Over sustainable materialen, over hergebruik en productie. En bij welke toffe merken en winkels je terecht kunt.
In de laatste module ga je echt inrichten. Je maakt een indeling, je kiest kleuren en materialen, je combineert meubels en accessoires, oud en nieuw. Je krijgt styling tips en leert hoe een lichtplan werkt.

Ook laat Heidi zien hoe je tijdloosheid integreert in je interieur. En hoe je daarna nooit meer anders wilt.
Ze laat je zien hoe je een ruimte efficiënt en praktisch inricht, hoe je kleur subtiel kunt toepassen en ik geef je veel tips & tricks over interieur, kleur en styling.

Wil je je woon- of slaapkamer veranderen, je zolder verbouwen of je keuken een sustainable make over geven? Of ga je in 2021 verhuizen naar een tiny house of eco woning?

Dan is deze cursus voor jou!

PRIJS

€ 97,- voor Early birds (inclusief BTW) Normale prijs € 147,-

Meer informatie & aanmelden klik hier.

De cursus is vooral bedoeld voor consumenten.

Beeld van @bymolle

Over BNS Crisp
Kennis uitwisselen, kruisbestuiven en de verdere ontwikkeling van het vak zijn sleutelwoorden. Voor ruim 325 leden worden zowel on- als offline informatieve en inspirerende bijeenkomsten en events georganiseerd. Zowel voor nieuwkomers als voor de meer ervaren stylist. De leden vertegenwoordigen gezamenlijk een landelijk dekkend netwerk. Naast leden sluiten zich steeds vaker fabrikanten en retailers aan. Zo verwelkomde BNS Crisp Minestry of Happy Walls, HB kurk en keramiek, Vesta en La Aurelia recent als nieuwe partner. BNS Crisp programmeert binnen de domeinen interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling en groenstyling.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Sterke opmars koudschuim hoofdkussens

Uit de Beddenbranche Trendmonitor 2021 blijkt dat een meerderheid van de Nederlanders een zijslaapkussen prefereert boven een rug- of buikslaapkussen. Ruim 62% van het zoekvolume naar hoofdkussens betreft een zijslaapkussen en dit aandeel neemt sinds het vierde kwartaal van 2020 alleen maar toe. Dat meldt Marktdata.nl.