NU VERKRIJGBAAR HEIMTEXTIL trendboek 21/22

Vier volledig uitgewerkte trends voorzien van uitneembare kleurkaarten in Pantone, NCS en RAL-kleurnummers.

Exclusief voor onze leden en partners van BNS Crisp

Omdat wij ons zullen moeten aanpassen, in relatie tot een duurzame toekomst, is het tijd voor een heroverweging. “NOTHING NEW, EVERYTHING NEW”, HEIMTEXTIL trends 21/22.

Tijdens de lezing, op maandag 7 december in het ETC in Culemborg, reflecteert Anne Marie Commandeur op de veranderende mens en maatschappij en hoe dit zich vertaalt in een visie op kleur, vormgeving en materiaal.

Anne Marie geeft leiding aan Stijlinstituut Amsterdam, een multidisciplinair ontwerpteam, werkend aan het vormgeven en communiceren van trends en innovatie op het gebied van materiaal en textiel voor mode en interieur. Anne Marie is in de afgelopen 13 jaar, samen met een internationaal gezelschap van trendwatchers, betrokken geweest bij de ontwikkeling van het HEIMTEXTIL trendboek.

Naast de lezing die Anne Marie op 7 december november exclusief voor BNS Crisp houdt is er nu de mogelijkheid om met BNS Crisp voordeel het HEIMTEXTIL trendboek 21/22 “NOTHING NEW, EVERYTHING NEW” te bestellen.

Vier volledig uitgewerkte trends voorzien van uitneembare kleurkaarten in Pantone, NCS en RAL-kleurnummers.

Het HEIMTEXTIL trendboek 21/22 kost €75,- incl. btw en exclusief de gebruikelijke portokosten vanuit Duitsland t.w.v. €15,-.

Kom je naar de lezing op 9 november dan krijg je het trendboek na afloop mee. Je betaalt dan alleen €75,- voor het trendboek (je geniet als BNS Crisp lid een voordeel van €15,- ). Je mag het trendboek ook in onze homebase ophalen, na 9 november, wanneer wij aanwezig zijn (dit is over het algemeen op maandagen).

Kies je ervoor om het thuis te laten bezorgen dan betaal je €5,- portokosten en sturen we je een exemplaar toe. Je betaalt dan €80,- (je geniet als BNS Crisp lid nog steeds een voordeel van €10,- ).

Om het trendboek te bestellen, klik hier.
Let op: Na het invullen van het formulier wordt je doorgestuurd naar de iDeal betaalomgeving.
Alleen afgeronde en betaalde bestellingen worden genoteerd.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Binnenkijken bij BNS Crisp Lieke van Nooijtgedacht | In de buurt

Begin dit jaar, voor de coronacrisis, besloot Lieke de knoop door te hakken en volledig voor zichzelf als interieurstylist te beginnen. “Ik was 40 en dacht ‘fuck it’, ik ga het doen. Ze verzorgt interieurs helemaal van A tot Z. Lieke: “De klant maakt een moodboard en ik bedenk een stylingplan, maak 3D-ontwerpen, kleurenschema’s en houd daarbij ook rekening met de budgetten.

Kirsten Jassies en haar boekentips

Kirsten Jassies is dé expert op het gebied van Instagram. Misschien heb je haar boek Instaproof al een keer gelezen? Zeker een aanrader. Maar ook heeft Kirsten nog leuke boekentips voor jullie op een rijtje gezet.

heimtextil bns crisp

Heimtextil | Next Horizons 22/23

Met het thema ‘Next Horizons’ presenteert Heimtextil zijn design trends voor het nieuwe seizoen 2022/23. Waardevolle inspiratie voor iedere interieurprofessional.