NU VERKRIJGBAAR HEIMTEXTIL trendboek 21/22

Vier volledig uitgewerkte trends voorzien van uitneembare kleurkaarten in Pantone, NCS en RAL-kleurnummers.

Exclusief voor onze leden en partners van BNS Crisp

Omdat wij ons zullen moeten aanpassen, in relatie tot een duurzame toekomst, is het tijd voor een heroverweging. “NOTHING NEW, EVERYTHING NEW”, HEIMTEXTIL trends 21/22.

Tijdens de lezing, op maandag 7 december in het ETC in Culemborg, reflecteert Anne Marie Commandeur op de veranderende mens en maatschappij en hoe dit zich vertaalt in een visie op kleur, vormgeving en materiaal.

Anne Marie geeft leiding aan Stijlinstituut Amsterdam, een multidisciplinair ontwerpteam, werkend aan het vormgeven en communiceren van trends en innovatie op het gebied van materiaal en textiel voor mode en interieur. Anne Marie is in de afgelopen 13 jaar, samen met een internationaal gezelschap van trendwatchers, betrokken geweest bij de ontwikkeling van het HEIMTEXTIL trendboek.

Naast de lezing die Anne Marie op 7 december november exclusief voor BNS Crisp houdt is er nu de mogelijkheid om met BNS Crisp voordeel het HEIMTEXTIL trendboek 21/22 “NOTHING NEW, EVERYTHING NEW” te bestellen.

Vier volledig uitgewerkte trends voorzien van uitneembare kleurkaarten in Pantone, NCS en RAL-kleurnummers.

Het HEIMTEXTIL trendboek 21/22 kost €75,- incl. btw en exclusief de gebruikelijke portokosten vanuit Duitsland t.w.v. €15,-.

Kom je naar de lezing op 9 november dan krijg je het trendboek na afloop mee. Je betaalt dan alleen €75,- voor het trendboek (je geniet als BNS Crisp lid een voordeel van €15,- ). Je mag het trendboek ook in onze homebase ophalen, na 9 november, wanneer wij aanwezig zijn (dit is over het algemeen op maandagen).

Kies je ervoor om het thuis te laten bezorgen dan betaal je €5,- portokosten en sturen we je een exemplaar toe. Je betaalt dan €80,- (je geniet als BNS Crisp lid nog steeds een voordeel van €10,- ).

Om het trendboek te bestellen, klik hier.
Let op: Na het invullen van het formulier wordt je doorgestuurd naar de iDeal betaalomgeving.
Alleen afgeronde en betaalde bestellingen worden genoteerd.

 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Eerste levende lampen uit Rotterdam geleverd

Na vier jaar hard werken leverde ontwerper Ermi van Oers afgelopen zomer de eerste batch Living Lights af bij tien geduldige kopers. Het prototype van de levende lampen had ze al af in 2016 maar omdat ze met de natuur werkt loopt het soms anders. Dat vertelt ze tegen nieuwsplatform Quotenet.

Introductie BNS Crisp stagiaire en enquête

Zijn hoofdopdracht tijdens de stageperiode is onder andere het BNS Crisp Pinterest account te vernieuwen en actueel te maken. Hiervoor gaat hij eerst een onderzoek uitvoeren bij de teamleden van BNS Crisp. 

De groene estafette | Reliving

Vanuit de snelle, commerciële wereld van marketing, influencers en over- consumptie, houden Ananda, Jody en Vincent nu kantoor in een loods in Amsterdam. Nogal een