Nieuwste trends Trendz telt acht segmenten

Terwijl de zomer vorige week maandag pas officieel van start is gegaan, draaien de voorbereidingen voor de najaarseditie van Trendz op volle toeren.

Nieuwste trends Trendz telt acht segmenten

Terwijl de zomer vorige week maandag pas officieel van start is gegaan, draaien de voorbereidingen voor de najaarseditie van Trendz op volle toeren. Tijdens de home decoration & lifestyle beurs worden de kerstbomen weer opgetuigd, de geurkaarsen tevoorschijn gehaald, de bedden opgemaakt en het najaarsassortiment uitgestald. De nieuwste trends en inspiratie zijn dit jaar verdeeld in acht verschillende segmenten.


Bezoekers kunnen zich hier aanmelden voor de najaarseditie van Trendz op 22, 23 en 24 augustus in de Evenementenhal Gorinchem

Home Decoration
Met bijna vijftig exposanten is Home Decoration het grootste segment dat Trendz te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan de vazen van Housevitamin, de kerstdecoratie van Decostar of de glazen decoratie stukken van Barned. De nieuwste decoratie trends zijn terug te vinden op de beurs.


Vazen van Housevitamin

Outdoor & Flowers
Ook voor Outdoor & Flowers heeft de beursorganisatie weer verschillende merken staan. Veer & Moon biedt bijvoorbeeld bloem cadeaus. Dutz Collection komt met mondgeblazen glaswerk en Jodeco Glass neemt kleine vazen mee.


Glaswerk van Dutz

Table & Kitchenware
Tijdens Trendz najaar verwelkomt Trendz ook een aantal Table & Kitchenware partijen, waaronder Gemeo met een assortiment aan servies, Mijn Stijl met keukengerij en Style de Vie met keuken en tafel relateerde producten zoals onder andere messen.


Servies van Gemeo

Home Linen
Een knus en gezellig huis is erg belangrijk nu we meer thuis zijn, aldus de organisatie achter Trendz. Aankleding met kussens en zachte dekens kan hierbij helpen. Hierdoor staan er verschillende Home Linen partijen op Trendz, waaronder Lime-light en Unique Living met de kussens, en SILT met dekens.


Kussens van Unique Living

Lees hier het gehele artikel, waarin de overige segmenten beschreven worden.

Meer informatie:
Trendz Vakbeurzen
www.trendzvakbeurzen.nl

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Gezocht: groenstylisten!

Ben jij of je ken jij een groenstylist die het té gek vindt om consumenten te voorzien van het juiste digitale groenadvies voor een woonkamer,

interieurprofessionaldag

Geslaagde Interieurprofessionaldag RE/LIVING

It’s a wrap! Editie 2022 van de Interieurprofessionaldag trok maar liefst 150 bezoekers. De Woonindustrie, BNS Crisp en NIA ACADEMIE bundelden hun krachten en kijken terug op een zeer geslaagd RE/LIVING-event.

auping

Auping nieuw in Sustainable Brand Index 2022

Auping komt nieuw binnen in de Sustainable Brand Index 2022 en is sector winnaar van de categorie ‘Overig’. Het onderzoek laat zien hoe merken door Nederlandse consumenten worden gezien op het gebied van milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid.