Nieuws van BNS crisp merkpartner Dôme Deco

Dôme Deco lanceert een exclusieve capsulecollectie, die bestaat uit 7 standalone items. En opent showroom in het ETC Design Centre in Culembourg.

Deze CHARM series zullen zijn geïntroduceerd op de Maison&Objet in Parijs afgelopen maand.

”Verhoog de uitstraling van je leefruimte met charme, waar elk stuk bijdraagt aan een oase van stijl en comfort. Terwijl onze AWAKEN-collectie bijdraagt aan een groter begrip en de verbinding, brengt het producten die zowel de natuur als comfort verwelkomen in een interieur ruimte. De CHARM-serie heeft de kracht om dit doel te verlengen en een oase van rust te creëren, waar men kan ontspannen en tot rust kan komen. Ultiem comfort in een organische dynamiek.

Een samengestelde collectieserie met zeven prachtige stukken, waaronder banken, salontafels en verfijnde stoelen. Verenigd door gracieuze rondingen en cirkelvormige vormen, bieden de banken een knus toevluchtsoord, terwijl de tafels een gevoel van eenheid bevorderen. De stoelen zijn versierd met luxueus leer en unieke vormen, waardoor individualiteit wordt toegevoegd aan deze harmonieuze mix van eigentijds design.”

ETC Design Centre

Vanaf februari 2024 opent Dôme Deco haar nieuwe showroom in Nederland bij het ETC Expo in Culemborg. Het ETC Design Center staat gekend als hét exclusieve, Nederlandse interieurplatform dat inspireert, informeert en initieert in een stijlvolle en creatieve omgeving. Het Belgische interieurlabel, bekend om haar exclusieve en inspirerende interieurcollecties, heeft ook een stand in inkoopcentrum De Woonindustrie.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Pantone kleurtrends van 2000 tot 2021

Kleurengigant Pantone heeft sinds 2000 een jaarlijkse voorspelling voor de kleur van het jaar onthuld, gekozen op basis van diepgaande trendvoorspellingen, evenals sociaaleconomische omstandigheden, levensstijl en politieke invloeden, zoals mode, entertainment en reisbestemmingen.

MONDiART en PostNL slaan de handen ineen

MONDiART en PostNL slaan hun handen ineen.
Uniek en als allereerste wanddecoratie leverancier kan MONDiART samen met PostNL Extra@home haar klanten optimaal ontzorgen.