Nieuws van BNS crisp merkpartner Dôme Deco

Dôme Deco lanceert een exclusieve capsulecollectie, die bestaat uit 7 standalone items. En opent showroom in het ETC Design Centre in Culembourg.

Deze CHARM series zullen zijn geïntroduceerd op de Maison&Objet in Parijs afgelopen maand.

”Verhoog de uitstraling van je leefruimte met charme, waar elk stuk bijdraagt aan een oase van stijl en comfort. Terwijl onze AWAKEN-collectie bijdraagt aan een groter begrip en de verbinding, brengt het producten die zowel de natuur als comfort verwelkomen in een interieur ruimte. De CHARM-serie heeft de kracht om dit doel te verlengen en een oase van rust te creëren, waar men kan ontspannen en tot rust kan komen. Ultiem comfort in een organische dynamiek.

Een samengestelde collectieserie met zeven prachtige stukken, waaronder banken, salontafels en verfijnde stoelen. Verenigd door gracieuze rondingen en cirkelvormige vormen, bieden de banken een knus toevluchtsoord, terwijl de tafels een gevoel van eenheid bevorderen. De stoelen zijn versierd met luxueus leer en unieke vormen, waardoor individualiteit wordt toegevoegd aan deze harmonieuze mix van eigentijds design.”

ETC Design Centre

Vanaf februari 2024 opent Dôme Deco haar nieuwe showroom in Nederland bij het ETC Expo in Culemborg. Het ETC Design Center staat gekend als hét exclusieve, Nederlandse interieurplatform dat inspireert, informeert en initieert in een stijlvolle en creatieve omgeving. Het Belgische interieurlabel, bekend om haar exclusieve en inspirerende interieurcollecties, heeft ook een stand in inkoopcentrum De Woonindustrie.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

decolegno

‘Warme houtsoorten zoals notenhout, blijven populair’

Dit jaar was EuroCucina weer onderdeel van de Salone del Mobile in Milaan. 16.000 m2 met keukendesign van vooraanstaande bedrijven die laten zien dat de keuken niet langer puur een functionele ruimte is, maar hét knooppunt van een gezellig, geruststellend en gastvrij huis. Dat meldt DecoLegno in een blog over de beurs in Milaan.

Nieuwe collectie | MONDiART x BNS Crisp

In mei 2021 zijn BNS Crisp leden Sharon Roest, Karen Verhoeven en Inge Schuller aan de slag gegaan met het ontwerpen van een Scandinavische en moderne collectie voor MONDiART.