Nieuws uit De Machinekamer, BNS Crisp partner

Kleur in huis | Enya

Het fraaie A-frame is de grote kracht van de Enya.  Stevig, aards en vriendelijk tegelijk. Het maakt de Enya een stabiele waarde rondom de eettafel. Een favoriete ankerplek in je huis.

De rugleuning lijkt bijna weg te kunnen zweven, maar is stevig verankerd aan de doorlopende armleggers. De Enya wordt standaard uitgevoerd in geolied eiken met een gestoffeerde zitting en rugleuning, leverbaar in verschillende stofsoorten en kleuren.  Onze nieuwe favoriet Enya is nu ook online verkrijgbaar met diverse kleuren stof maar wil jij meer keus in stoffen/kleuren neem dan een kijkje in een van onze showrooms in Utrecht of Zaandam

Bron: de Machinekamer

Outlet Zolder Utrecht

Op de zolder van de showroom in Utrecht staan meubels die voor een zacht prijsje met je mee naar huis mogen. Producten die retour zijn gekomen of met een kleine beschadiging, maar ook jong design items!  Kom langs en neem direct mee.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

MUURMEESTERS en FRANS HALS MUSEUM starten unieke samenwerking

Het vermaarde Frans Hals Museum en Muurmeesters gaan een unieke samenwerking aan om oude kunst van Haarlemse schilders toegankelijk te maken. De twee Haarlemse organisaties brengen samen de nieuwe collectie hoogwaardige reproducties ‘Haerlemsche Meesters’ voor aan de muur: thuis, op kantoor of in de horeca. Topstukken uit de collectie van het Frans Hals Museum behoren hiermee ook tot de officiële collectie van Muurmeesters.