Nieuwe luxe collectie Le Chic | Cosentino

Lees alles over de nieuwe luxe collectie Le Chic van Silestone | Cosentino

Le Chic van Silestone® Een duurzame ode aan het geaderde patroon

  • Cosentino introduceert de nieuwe luxe collectie Le Chic, een geavanceerd design dat de schoonheid van geaderde patronen en alle elegantie en verfijning van Silestone® toont.
  • Silestone® Le Chic bevat zes nieuwe ontwerpen en patronen met expressieve aders en metallic accenten die contrasteren tegen neutrale achtergronden zoals crème, diepblauw of zwart, waardoor veel diepte ontstaat.
Silestone Eclectic Pearl

Elegantie is iets dat zich onderscheidt door een minimalistische eenvoud die precisie en uitmuntendheid niet in de weg staat.  Er wordt gezegd dat iets verfijnd is, wanneer het is geperfectioneerd. Beide definities worden belichaamd in Le Chic, de nieuwste collectie van Silestone® by Cosentino. Na het veroveren van stedelijke ruimtes met moderne esthetiek met de Urban Crush collectie, toont Le Chic alle elegantie en verfijning van Silestone®.

Silestone Bohemian Flame

6 Ontwerpen

Zes ontwerpen die de charme en nostalgie van Victoriaanse en Parijse ruimtes vertalen naar een moderne maar tijdloze uitvoering. De patronen hebben expressieve aders en metallic accenten die opvallen tegen neutrale achtergronden zoals crème of diepblauw en zwart, waardoor ontwerpen vol diepte ontstaan.

Voor deze gedetailleerde adering investeerde Cosentino in een nieuw ontwerpsysteem. Hiermee komen de in elkaar verweven aders, de gouden en zilveren deeltjes en mineralen van allerlei formaten tot leven. Er ontstaan nieuwe, luxe texturen die prachtig tot zijn recht komen in high-end keukens, badkamers of toiletruimten met een chique look zoals je die ziet in boutique hotels.

De Le Chic collectie bestaat uit de zes ontwerpen: Parisien Bleu, Eclectic Pearl, Versailles Ivory, Victorian Silver, Bohemian Flame en Romantic Ash.

Silestone Le Chic Parisien Bleu

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

MONDiART en PostNL slaan de handen ineen

MONDiART en PostNL slaan hun handen ineen.
Uniek en als allereerste wanddecoratie leverancier kan MONDiART samen met PostNL Extra@home haar klanten optimaal ontzorgen.