Sav & Økse: Scandinavisch design met Nederlandse nuchterheid 

Maak kennis met de nieuwe lounge chair van Sav & Økse en de voordelen voor BNS Crisp leden bij de Machinekamer.

Maak kennis met de luxueuze en aantrekkelijk geprijsde lounge variant van de geliefde Sinni eetkamerstoel van het merk Sav & Økse van BNS Merkpartner De Machinekamer.

De Sinni Loungestoel combineert comfort en verfijning en is net zo charmant en tijdloos als de eetkamerstoel. Kies uit vier kleuren voor de opdekstoffering, nu allen nog uit voorraad leverbaar!

Lounge chair Sinni

Banken

Ontdek Scandinavisch zitcomfort met een exclusieve novemberkorting! Bestel nu een van de prachtige Sav & Økse banken en ontvang een korting van 10%. De banken combineren Scandinavisch design met Nederlandse nuchterheid en zijn ontworpen met oog voor detail, vorm en zitcomfort. Proefzitten kan in de showrooms in Zaandam en Utrecht. Stofstalen zijn online te verkrijgen.

Interieurkit

Interieurprofessionals van BNS Crisp kunnen een gratis een interieurkit aanvragen (dit kan per mail, via verkoop@demachinekamer.nl). In deze interieurkit zitten hout- en Fenix stalen, een selectie van de stofstalen van de bankencollectie en de folders van onze bestsellers.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Introductie Digitale Tafel

De tijd verandert en wij veranderen mee. Dat geldt ook voor de BNS Crisp tafelbijeenkomsten en de zo waardevolle rol van onze tafelhoofden. Nog meer redenen om met weinig tijd de mogelijkheden van ons optimale netwerk te benutten.

Orangerie Bijleveld

Orangerie Bijleveld opent showroom voor publiek

Waar voorheen de showroom nog niet geopend was voor publiek, zijn sinds kort iedere vrijdagmiddag de deuren bij Orangerie Bijleveld geopend. Het bedrijf dat zich specialiseert in beplanting voor interieur(projecten) doet dit om zo potentiele klanten een idee te geven van wat allemaal mogelijk is.

Boekentip The secret live of colour

The secret live of colour – Kassia St Clair
Een prachtig full colour boek over de geschiedenis van kleuren – een must voor iedere kunstliefhebber