Nieuwe collecties Four Dukes

Ontdek de nieuwe collecties binnen en buitentegels van Four Dukes!

De betoverende Grand Cave Brown tegelcollectie

Ontdek de Grand Cave Brown-collectie van Tubądzin, een assortiment dat de mysterieuze schoonheid van de bergen weerspiegelt. Deze collectie, geïnspireerd door natuurlijke elementen zoals steen en metaal, biedt een diverse reeks kleuren en stijlen, die passen bij verschillende ruimtes zoals badkamers, keukens en woonkamers.

Grand Cave Brown onderscheidt zich door de charmante contrasten en verrassende patronen, beschikbaar in diverse maten t/m het groot formaat 275 x 120 cm. De collectie bestaat uit universele porseleinen tegels, decoratieve elementen en afwerkingselementen, wat een breed scala aan ontwerpmogelijkheden biedt.

Ontdek de elegante buitentegels: Massa Korater

Maak kennis met de Massa Korater collectie van Tubądzin, speciaal ontworpen voor buitengebruik. Deze tegels, gekenmerkt door een elegante en natuurlijke uitstraling, zijn ideaal voor terrassen en andere buitenruimtes. De collectie biedt een keuze uit tegels met een beton- of steenachtige uitstraling, in 60 x 60 cm formaat, die zowel duurzaam als esthetisch zijn.

De tegels zijn vervaardigd uit hoogwaardig geglazuurd porselein, waardoor deze bestand zijn tegen slijtage en vorst. Dit maakt de Massa Korater collectie een praktische en stijlvolle keuze voor elke buitenomgeving.

Bezoek de showroom van Four Dukes in Amstelveen om de unieke combinatie van natuurlijke inspiratie en moderne vormgeving te ervaren en laat je inspireren voor jouw voorjaarsproject. Bovendien profiteer je als BNS Crisp lid van een exclusieve 30% commissie op elke aankoop.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Juist nu, handig om te weten

Nieuw noodpakket (met ingang van 1 juni 2020) zet streep door automatisch geldBedrijven die het tijdens de coronacrisis goed doen terwijl hun concurrenten het zwaar

Onze BNS Crisp partner Dôme Deco trekt voor het eerst naar Milaan

Milaan is het design-walhalla van Europa. Het Belgische Dôme Deco, dat hier als kosmopolitisch merk perfect kan aarden, heeft er al enkele jaren haar ogen op gericht. Deze week kondigt het merk met trots aan richting Milaan te trekken in 2024. En dat op twee verschillende locaties.