Nieuwe collectie | MONDiART x BNS Crisp

In mei 2021 zijn BNS Crisp leden Sharon Roest, Karen Verhoeven en Inge Schuller aan de slag gegaan met het ontwerpen van een Scandinavische en moderne collectie voor MONDiART.

Nieuwe collectie | MONDiART x BNS Crisp

In mei 2021 zijn BNS Crisp leden Sharon Roest, Karen Verhoeven en Inge Schuller aan de slag gegaan met het ontwerpen van een Scandinavische en moderne collectie voor MONDiART.

Sharon: ‘Met alledrie onze eigen ideeën en stijl was het heel spannend te ontdekken hoe dat samen zou komen in één collectie. De verschillende invalshoeken hebben geleid tot een leerzaam proces en een mooi resultaat’.

Karen vult aan: ‘Bij het ontwerpen van een collectie komen veel nieuwe aspecten kijken, zoals nieuwe tekenprogramma’s en de (on)mogelijkheden van een productieproces. Nieuwe uitdagingen kruisen ons pad. Maar wat is het een ontzettend mooi proces om samen te doen!’.

Inge vervolgt: ‘We komen nu in de eindfase van het ontwerpproces en we verwachten, dat in februari 2022 de eerste woonaccessoires (kussens, wanddecoratie en vloerkleden) in productie genomen worden’.

Zodra de collectie wordt gepresenteerd, maken we dit natuurlijk meteen kenbaar. We houden jullie op de hoogte. 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

MUURMEESTERS en FRANS HALS MUSEUM starten unieke samenwerking

Muurmeesters is in 2015 opgericht door Sylvia Kieft in Haarlem. Met Frans Hals uit haar geboorteplaats voorop, was Sylvia altijd al onder de indruk van de schilderkunst van Hollandse oude Meesters. Een levensgrote print van Hendrik Voogd die ze tegen kwam bracht haar ertoe om een eigen bedrijf te beginnen.