NIEUWE COLLAB MONDIART X BNS CRISP

Wederom is er voor alle BNS Crisp stylisten de mogelijkheid om deel te nemen aan een geheel nieuw productontwikkelingsproject en een BNS Crisp X MondiArt collectie samen te stellen.

In 2020 hebben vijf BNS Crisp stylisten samen met gouden BNS Crisp partner MondiArt een collectie woonaccessoires ontwikkeld die zijn uitgebracht onder de naam Stylist Choice. Binnen vijf thema’s zijn producten ontwikkeld zoals wanddecoratie, kussens en nog veel meer. De collectie is tijdens ShowUp (november 2020) gelanceerd. Maar ook ruimschoots terug te zien op social media, zowel in beeld als video, en in de full color productcatalogus. Momenteel kun je de collectie rechtstreeks kopen via MondiArt. De losse items kunnen ook worden ingekocht via Cash en Carry Tica in Aalsmeer.

De collectie is op meerdere plaatsen live te bewonderen. Waaronder de glazen koepel op de tweede verdieping in de Woonindustrie en de etalage van de BNS Crisp Homebase in Nieuwegein. Plus in de stijlkamers bij MondiArt in Eindhoven  en de stijlruimte op de tweede verdieping bij Tica in Aalsmeer. En is, niet te vergeten, recent op tv gespot bij de populaire serie Goede Tijden Slechte Tijden. Over de samenwerking, de producten en de ervaring van de betrokken stylisten lees je alles op de BNS Crisp website.

Deze vijf stylisten; Wieke Harting, Petra Sloot, Ineke van Leijsen, Miriam du Maine en Lotte Nijkamp zijn als team momenteel bezig met een tweede project bij MondiArt.

NIEUWE KANSEN VOOR NOG MEER BNS CRISP STYLISTEN

Tegelijkertijd is er wederom voor alle andere BNS Crisp stylisten de mogelijkheid om deel te nemen aan een geheel nieuw productontwikkelingsproject en een BNS Crisp X MondiArt collectie samen te stellen. Een gouden kans voor jou!

Waar moet je aan voldoen?

  • Je bent BNS Crisp lid of van plan om dit per direct te worden.
  • Je verdiept je in het merk MondiArt en bereid een korte pitch voor die je presenteert op vrijdag 21 mei.
  • Voor deze presentatie krijg je 10 minuten de tijd en is er 5 minuten voor de vakjury om vragen te stellen.
  • Tijdens deze korte pitch laat je zien dat je je hebt verdiept in het bedrijf MondiArt en welke klanten zij willen aanspreken.
  • Deel je jouw visie over de ‘Modern en/of Scandinavisch’ en de mogelijkheden om binnen die stijl commerciële woonaccessoires te ontwikkelen.
  • En toon je dat je begrepen hebt dat duurzaamheid vandaag de dag het uitgangspunt is van nieuw te ontwikkelen producten.

Nog geen lid?
Dan is dit wellicht hét moment om je aan te melden bij het netwerk van BNS Crisp.

Op vrijdag 21 mei volgt voor de aangemelde stylisten een rondleiding én workshop bij MondiArt in Eindhoven. Tijdens deze dag worden, door een speciale gelegenheidsjury, uit de aanmeldingen maximaal 10 stylisten geselecteerd om de collectie daadwerkelijk samen te gaan stellen.

De 10 geselecteerde stylisten ontvangen royalty’s op de verkoop die voortkomt uit de BNS Crisp X MondiArt collectie. Alle andere BNS Crisp stylisten krijgen speciale inkoopvoordelen. Vijf ‘mastercpieces’ uit de collectie zullen exclusief verkrijgbaar zijn via Best For Interiors het nieuwe interieurprofessional platform van Manon Teunissen.

Dus blok vrijdag 21 mei alvast in je agenda en meld je vandaag nog aan en bereid je voor op deze unieke kans!

Programma:
10.00 – 10.15   Ontvangst
10.30 – 11.15   Rondleiding door het bedrijf door Twan Schraven
11.15 – 11.30   Korte inleiding over design door Cole Brekoo
11.30 – 13.00   Pitch + presentatie opdracht voor jury (afhankelijk van het aantal deelnemers)
13.00 – 14.00   Gezamenlijke lunch, gelegenheid tot netwerken en vragen stellen

*Afhankelijk van het aantal aanmeldingen plannen we na de lunch de volgende pitches in.

MondiArt International BV
Steenoven 32
5626DK Eindhoven


Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Orangerie | BNS Crisp

BNS Crisp partner Orangerie Bijleveld: “Interieurbeplanting steeds gewilder”

Al sinds zijn twintiger jaren heeft Frank Steenbakker een passie voor interieurbeplanting. Na 25 jaar besloot hij samen met zijn partner Petra de Groot voor zichzelf verder te gaan in deze branche. Inmiddels al bijna vijf jaar timmert het tweetal met Orangerie Bijleveld aan de weg. “Met onze vestiging in de buurt van Utrecht zitten we heel centraal”, vertelt Petra.

De groene estafette | Amazona

Een verf die gifvrij is en geen oplosmiddel (VOS) bevat of stoffen die niet afbreekbaar zijn; dat klinkt alleen maar goed toch?