Nieuwe bibliotheken in ons ledendeel vanaf 1 april!

Interieurstylisten kunnen in hun vak niet goed genoeg op de hoogte zijn en vergaren het liefst zoveel mogelijk kennis. Denk aan trendreports over kleur, interieur, mode en levend groen.

Wat is nou eigenlijk het verschil? Achter de login op de BNS Crisp website zijn wij druk bezig om bibliotheekkasten te vullen. Dit neemt behoorlijk wat tijd in beslag en de inhoud van deze kasten blijft natuurlijk in de loop der tijd groeien en ‘in ontwikkeling’.

Dit alles om onze leden te blijven informeren én inspireren! Zie het als een upgrade van je lidmaatschap!

  1. De must see bibliotheek (achter de login in het ledendeel).
    Is toegankelijk voor al onze leden (volledige-, basis-, docent- en studentleden).

Wat vind je hier?
Er is zoveel te zien en te doen. In deze bibliotheek bouwen wij aan een naslagwerk van onder andere winkels of musea welke je gezien moet hebben. Ook vind je hier tips wat je kunt zien en doen tijdens de lockdown. De thema’s zijn bijvoorbeeld architectuur, steden, merken, buiten, series en docu’s, video’s, online talks en ook virtuele tours.

2. De kennisbibliotheek (achter de login in het ledendeel).
Is toegankelijk voor al onze leden (volledige-, basis-, docent- en studentleden).

Wat vind je hier?
Als stylist en ondernemer sta je er vaak alleen voor en heb je heel wat vraagstukken op je bord. Hoe maak je bijvoorbeeld een prikkelende offerte of een goede factuur? Welke leveringsvoorwaarden hanteer je? Maar ook welke methodiek en werkwijze hanteer je als je je wilt specialiseren in bijvoorbeeld duurzaamheid? Kortom, een bibliotheek waar jij je kennis en kunde als ondernemer eenvoudig kunt bijspijkeren.

3. De trendbibliotheek (achter de login in het ledendeel).
Heeft nog meer diepgang en veel aanbiedingen en is toegankelijk voor al onze volledige leden. Dit is dus een extra mogelijkheid als je volledig lid bent van BNS Crisp.

Wat vind je hier?
Interieurstylisten kunnen in hun vak niet goed genoeg op de hoogte zijn en vergaren het liefst zoveel mogelijk kennis. Denk aan trendreports over kleur, interieur, mode en levend groen. Veel voordeel op betaalbare links naar replays van trendwebinars en vooraanstaande trendwatchers. Wij bouwen in deze bibliotheek aan een mooi naslagwerk met grote namen uit het vakgebied.

Om in te kunnen loggen op de BNS Crisp website moet je een account hebben aangemaakt. Mocht je daar vragen over hebben mail dan met amara@bnscrisp.nl.

Ben je momenteel BNS Crisp basis- of docent lid. Voor een kleine meerprijs van slechts € 70,- excl. btw per jaar kun je genieten van alle voordelen die het volledig lidmaatschap met zich meebrengt. Interesse mail administratie@bnscrisp.nl.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Hybride fotografie Pode

Het Pode magazine 2023 is, volgens het merk, in vele opzichten baanbrekend. Productfoto’s zijn (vrijwel) helemaal uit het boek verbannen, waardoor de nieuwe collectie optimaal tot zijn recht komt.

Orangerie | BNS Crisp

BNS Crisp partner Orangerie Bijleveld: “Interieurbeplanting steeds gewilder”

Al sinds zijn twintiger jaren heeft Frank Steenbakker een passie voor interieurbeplanting. Na 25 jaar besloot hij samen met zijn partner Petra de Groot voor zichzelf verder te gaan in deze branche. Inmiddels al bijna vijf jaar timmert het tweetal met Orangerie Bijleveld aan de weg. “Met onze vestiging in de buurt van Utrecht zitten we heel centraal”, vertelt Petra.