Nieuwe bibliotheken in ons ledendeel vanaf 1 april!

Interieurstylisten kunnen in hun vak niet goed genoeg op de hoogte zijn en vergaren het liefst zoveel mogelijk kennis. Denk aan trendreports over kleur, interieur, mode en levend groen.

Wat is nou eigenlijk het verschil? Achter de login op de BNS Crisp website zijn wij druk bezig om bibliotheekkasten te vullen. Dit neemt behoorlijk wat tijd in beslag en de inhoud van deze kasten blijft natuurlijk in de loop der tijd groeien en ‘in ontwikkeling’.

Dit alles om onze leden te blijven informeren én inspireren! Zie het als een upgrade van je lidmaatschap!

  1. De must see bibliotheek (achter de login in het ledendeel).
    Is toegankelijk voor al onze leden (volledige-, basis-, docent- en studentleden).

Wat vind je hier?
Er is zoveel te zien en te doen. In deze bibliotheek bouwen wij aan een naslagwerk van onder andere winkels of musea welke je gezien moet hebben. Ook vind je hier tips wat je kunt zien en doen tijdens de lockdown. De thema’s zijn bijvoorbeeld architectuur, steden, merken, buiten, series en docu’s, video’s, online talks en ook virtuele tours.

2. De kennisbibliotheek (achter de login in het ledendeel).
Is toegankelijk voor al onze leden (volledige-, basis-, docent- en studentleden).

Wat vind je hier?
Als stylist en ondernemer sta je er vaak alleen voor en heb je heel wat vraagstukken op je bord. Hoe maak je bijvoorbeeld een prikkelende offerte of een goede factuur? Welke leveringsvoorwaarden hanteer je? Maar ook welke methodiek en werkwijze hanteer je als je je wilt specialiseren in bijvoorbeeld duurzaamheid? Kortom, een bibliotheek waar jij je kennis en kunde als ondernemer eenvoudig kunt bijspijkeren.

3. De trendbibliotheek (achter de login in het ledendeel).
Heeft nog meer diepgang en veel aanbiedingen en is toegankelijk voor al onze volledige leden. Dit is dus een extra mogelijkheid als je volledig lid bent van BNS Crisp.

Wat vind je hier?
Interieurstylisten kunnen in hun vak niet goed genoeg op de hoogte zijn en vergaren het liefst zoveel mogelijk kennis. Denk aan trendreports over kleur, interieur, mode en levend groen. Veel voordeel op betaalbare links naar replays van trendwebinars en vooraanstaande trendwatchers. Wij bouwen in deze bibliotheek aan een mooi naslagwerk met grote namen uit het vakgebied.

Om in te kunnen loggen op de BNS Crisp website moet je een account hebben aangemaakt. Mocht je daar vragen over hebben mail dan met amara@bnscrisp.nl.

Ben je momenteel BNS Crisp basis- of docent lid. Voor een kleine meerprijs van slechts € 70,- excl. btw per jaar kun je genieten van alle voordelen die het volledig lidmaatschap met zich meebrengt. Interesse mail administratie@bnscrisp.nl.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Word in de maand februari of maart lid! En ontvang…

BNS Crisp telt inmiddels ruim 325 leden. Die ons team bijna wekelijks voorziet van inspiratie, kennis door kosteloze webinars en events (als dit weer mag) en netwerkmogelijkheden met collega’s uit het vak. Lijkt het je iets, sluit je dan nu aan, ontdek de mogelijkheden en doe mee!

Gucci lanceert een kleurrijke decoratieve collectie

Stel je voor: jouw favoriete Gucci- handtas, -schoenen en/of zonnebril past bij je decoratie thuis. Dat zou gaaf zijn! En daarom hebben we een leuk nieuwtje voor je: Gucci heeft een nieuwe, zeer frisse decoratieve collectie gelanceerd, van stoelen en dekens tot kaarsen en kussens. Het zit er allemaal bij. Dus, wanneer ga jij shoppen?