Nieuw label voor Prospectt

Merkenhuis Prospectt, BNS Crisp Partner, heeft (weer) een nieuw label toegevoegd aan het assortiment. Begin april heeft Prospectt het merk Opjet geïntroduceerd aan haar winkels in de Benelux en Duitsland.

“Opjet stond al langer op ons verlanglijstje. Unieke designs, trendy kleuren en toffe materialen maken hun stoelen, fauteuils, kleinmeubels en accessoires erg geliefd in Frankrijk”, aldus Pieter-Leen Burger.

Moeder Eve Tordjman had een eigen woonwinkel en kocht steeds meer direct bij de bron in. Andere winkels waren ook geïnteresseerd om via haar in te kopen en die vraag werd zo groot dat ze in 1986 Opjet Paris is gestart met eigen collecties. Twintig jaar later kwamen haar twee dochters in het bedrijf en inmiddels leiden ze samen het mooie merk.” Opjet Paris is in Frankrijk al een begrip en Prospectt mag nu de stap naar meer succes zetten in de Benelux. 

Beeld en TEKST : Bron : wonen 360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Cosentino lanceert de 18e editie van de Cosentino Design Challenge

De 18e editie van de internationale Cosentino Design Challenge (CDC) is van start! Tijdens het lanceringsevenement in Cosentino City Madrid werden de twee onderwerpen aangekondigd die de deelnemers (architectuur- en ontwerpstudenten van over de hele wereld) moeten onderzoeken om inspirerende projecten te ontwikkelen. Ook dit jaar gaat de CDC-jury opnieuw op zoek naar ontwerpen met een focus op duurzaamheid, het vermogen van design, creativiteit en innovatie.

Binnenkijken bij BNS Crisp Lieke van Nooijtgedacht | In de buurt

Begin dit jaar, voor de coronacrisis, besloot Lieke de knoop door te hakken en volledig voor zichzelf als interieurstylist te beginnen. “Ik was 40 en dacht ‘fuck it’, ik ga het doen. Ze verzorgt interieurs helemaal van A tot Z. Lieke: “De klant maakt een moodboard en ik bedenk een stylingplan, maak 3D-ontwerpen, kleurenschema’s en houd daarbij ook rekening met de budgetten.