Nidum wordt partner bij BNS Crisp | House of Inspiration

BNS Crisp partner Nidum is een house of inspiration waar diverse shops en showrooms samenkomen op een bijzondere locatie: het monumentale Arsenaal in Grave. Het complex is gebouwd op de resten van het kasteel van Grave en vindt zijn oorsprong in de 16de eeuw.

BNS Crisp partner Nidum is een house of inspiration waar diverse shops en showrooms samenkomen op een unieke ‘Hotel Chique’ locatie: het monumentale Arsenaal in Grave. Het complex is gebouwd op de resten van het kasteel van Grave en vindt zijn oorsprong in de 16de eeuw. Het heeft in de loop der jaren diverse bestemmingen gehad en na lange periode van leegstand hebben Aard Keijser en Lonneke van der Weyden het pand gekocht, volledig gerenoveerd en getransformeerd tot het huidige inspiratiecentrum.

Nidum is Latijn voor ‘nest’ en is een broedplaats voor inspiratie. Liefhebbers van design, lifestyle, interieur en kunst kunnen hier hun hart ophalen en kennismaken met de diverse shops en showrooms. Van (buiten)meubelen en design bedden tot verlichting, van piano’s en multimedia tot wijn en koffie. In Nidum zijn continue wisselende exposities te zien, waaronder werken van Micky Hoogendijk, Wendy Buiter, Carina Wagenaar en Noor Huige.

Nidum is ideaal voor de interieurprofessional, door de combinatie van de diverse partners waardoor een project kan worden gecreëerd op één locatie, zoals Nidum X Festival Interieur. De klant kan worden meegenomen in de beleving en door de diverse toepassingen is het eenvoudiger om keuzes te maken. In het Architectenlab kan men in één ruimte een moodboard samenstellen. De stalen van de diverse materialen, waaronder houten vloeren, wandafwerkingen, coatings en natuursteen, slechts enkele meters van elkaar zijn verwijderd en zo de ideale combinaties kunnen onstaan. 

Enkele namen van de merken in Nidum zijn Bang & Olufsen, Borek, BY EVE, Cosentino, Keijser&Co en Orac Decor. Alle vaste partners van het house of inspiration zijn te vinden op www.nidum.nl. Verder zijn er zeer regelmatig pop-up partners te vinden en kun je genieten van unieke events.

Restaurant Ovum

In restaurant Ovum kan men alle indrukken van de dag op zich in laten werken in een van de sfeervolle ruimtes of op het grote terras met zicht op de monumentale kapel en de kazematten.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

gira

Gira komt met stijlvolle intuïtieve bediening

Als je een huis gaat bouwen, kopen of renoveren moet je veel keuzes maken. De keuze voor een intelligent smart home systeem is mede bepalend voor het wooncomfort van de toekomst. Gira heeft talloze oplossingen om van een huis, een slim huis te maken.

Foscarini interpreteert de Pantone-kleuren

Al meer dan 20 jaar hebben de kleuren die Pantone benadrukt als de kleuren van het jaar zowel de productontwikkeling als de inkoop in de meeste industrieën beïnvloed – iets dat vooral geldt in de designwereld.

Leer interieurtekenen op de iPad met 10% korting

Wil jij ook prachtige handgemaakte en persoonlijke plattegronden, digitaal getekend op je tablet? Leer dan interieurtekenen op de iPad. Voor elke interieurprofessional die graag sneller en efficiënter wil werken, zónder in te leveren op resultaat