Nidum wordt partner bij BNS Crisp | House of Inspiration

BNS Crisp partner Nidum is een house of inspiration waar diverse shops en showrooms samenkomen op een bijzondere locatie: het monumentale Arsenaal in Grave. Het complex is gebouwd op de resten van het kasteel van Grave en vindt zijn oorsprong in de 16de eeuw.

BNS Crisp partner Nidum is een house of inspiration waar diverse shops en showrooms samenkomen op een unieke ‘Hotel Chique’ locatie: het monumentale Arsenaal in Grave. Het complex is gebouwd op de resten van het kasteel van Grave en vindt zijn oorsprong in de 16de eeuw. Het heeft in de loop der jaren diverse bestemmingen gehad en na lange periode van leegstand hebben Aard Keijser en Lonneke van der Weyden het pand gekocht, volledig gerenoveerd en getransformeerd tot het huidige inspiratiecentrum.

Nidum is Latijn voor ‘nest’ en is een broedplaats voor inspiratie. Liefhebbers van design, lifestyle, interieur en kunst kunnen hier hun hart ophalen en kennismaken met de diverse shops en showrooms. Van (buiten)meubelen en design bedden tot verlichting, van piano’s en multimedia tot wijn en koffie. In Nidum zijn continue wisselende exposities te zien, waaronder werken van Micky Hoogendijk, Wendy Buiter, Carina Wagenaar en Noor Huige.

Nidum is ideaal voor de interieurprofessional, door de combinatie van de diverse partners waardoor een project kan worden gecreëerd op één locatie, zoals Nidum X Festival Interieur. De klant kan worden meegenomen in de beleving en door de diverse toepassingen is het eenvoudiger om keuzes te maken. In het Architectenlab kan men in één ruimte een moodboard samenstellen. De stalen van de diverse materialen, waaronder houten vloeren, wandafwerkingen, coatings en natuursteen, slechts enkele meters van elkaar zijn verwijderd en zo de ideale combinaties kunnen onstaan. 

Enkele namen van de merken in Nidum zijn Bang & Olufsen, Borek, BY EVE, Cosentino, Keijser&Co en Orac Decor. Alle vaste partners van het house of inspiration zijn te vinden op www.nidum.nl. Verder zijn er zeer regelmatig pop-up partners te vinden en kun je genieten van unieke events.

Restaurant Ovum

In restaurant Ovum kan men alle indrukken van de dag op zich in laten werken in een van de sfeervolle ruimtes of op het grote terras met zicht op de monumentale kapel en de kazematten.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

rebellenclub

BNS Crisp partner Rebellenclub opent nieuwe winkel!

Rebellenclub opent op 19 mei een nieuwe winkel in Stadshart Amstelveen. In de nieuwe winkel vind je een uitgebreide wooncollectie. Van diverse maatwerk banken tot verrassende meubels en comfortabele eetkamerstoelen. In de winkel komen verschillende woonstijlen terug.

De groene estafette | Amazona

Een verf die gifvrij is en geen oplosmiddel (VOS) bevat of stoffen die niet afbreekbaar zijn; dat klinkt alleen maar goed toch?