Negen Nederlandse bedrijven samen op IMM in inspiratiepaviljoen ‘Verweven in Design’

Negen Nederlandse bedrijven samen op IMM in inspiratiepaviljoen ‘Verweven in Design’. Raw Color bedacht het overkoepelende concept voor oa Artifort, De Ploeg en Hollands Licht.

Op IMM 2024 presenteert Artifort haar nieuwste collectie uitbreidingen binnen het inspiratiepaviljoen ‘Verweven in Design’ in Hal 3.2. Volgens insiders dé design hotspot van IMM waar Artifort, De Ploeg, Hollands Licht, Label Vandenberg, Longbarn, Metaform, Montis, Pilat&Pilat en Pode gezamenlijk hun nieuwste collecties, interieurproducten en textielen laten zien op twee grote inspiratie-paviljoens.

Bron: IMM-Cologne

Annemijn Coenen van Artifort licht toe: “De Eindhovense designstudio Raw Color bedacht het overkoepelende concept dat de merken op een stijlvolle manier samenbrengt. In het concept wordt het collectief zichtbaar voor bezoekers, maar brengt elk merk zijn identiteit en nieuwe collectie op een onderscheidende manier naar voren. Het duurzame gedachtegoed is dat door de faciliteiten en ruimte te delen, materialen en kosten efficiënter ingezet kunnen worden. Dat draagt bij aan een duurzame presentatie en mogelijkheid tot hergebruik van materialen. Zeker in deze tijd een belangrijkste vereiste als je het mij vraagt.”

Wil jij die negen Nederlandse bedrijven samen zien op de IMM Cologne of wat meer informatie?

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

green trend report

3 belangrijke groentrends voor 2022-2023

Een glazen bol bestaat helaas niet. Toch wil je als ondernemer anticiperen op de toekomst. Enerzijds om een toekomstbestendige visie op je bedrijf te ontwikkelen, anderzijds als inspiratie voor succesvolle productinnovaties.

Samenwerking Van Gogh Museum x Muurmeesters

Een Vincent aan jouw muur BNS Crisp partner Muurmeesters gaat een unieke samenwerking aan met het internationaal vermaarde Van Gogh Museum, Amsterdam. Wereldberoemde schilderijen van