Negen Nederlandse bedrijven samen op IMM in inspiratiepaviljoen ‘Verweven in Design’

Negen Nederlandse bedrijven samen op IMM in inspiratiepaviljoen ‘Verweven in Design’. Raw Color bedacht het overkoepelende concept voor oa Artifort, De Ploeg en Hollands Licht.

Op IMM 2024 presenteert Artifort haar nieuwste collectie uitbreidingen binnen het inspiratiepaviljoen ‘Verweven in Design’ in Hal 3.2. Volgens insiders dé design hotspot van IMM waar Artifort, De Ploeg, Hollands Licht, Label Vandenberg, Longbarn, Metaform, Montis, Pilat&Pilat en Pode gezamenlijk hun nieuwste collecties, interieurproducten en textielen laten zien op twee grote inspiratie-paviljoens.

Bron: IMM-Cologne

Annemijn Coenen van Artifort licht toe: “De Eindhovense designstudio Raw Color bedacht het overkoepelende concept dat de merken op een stijlvolle manier samenbrengt. In het concept wordt het collectief zichtbaar voor bezoekers, maar brengt elk merk zijn identiteit en nieuwe collectie op een onderscheidende manier naar voren. Het duurzame gedachtegoed is dat door de faciliteiten en ruimte te delen, materialen en kosten efficiënter ingezet kunnen worden. Dat draagt bij aan een duurzame presentatie en mogelijkheid tot hergebruik van materialen. Zeker in deze tijd een belangrijkste vereiste als je het mij vraagt.”

Wil jij die negen Nederlandse bedrijven samen zien op de IMM Cologne of wat meer informatie?

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen