Milaan CMF Trend report 2024 | Esther van Houdt | Korting voor leden & partners

Heb je de talk van Esther van Houdt gemist op de Design District 2024? Wel op de hoogte zijn van alle trends uit Milaan 2024? Bestel nu het trend report van Esther van Houdt met korting voor leden!

Milaan CMF Trend report 2024

Wees een stap vooruit in de wereld van kleur, materiaal en afwerking met het Milaan CMF Trend report 2024, samengesteld door e s • s t u d i o. Een pdf document van 60 pagina’s onthult vijf baanbrekende trends die opvielen tijdens Milaan design week 2024.

Wat maakt dit rapport zo uniek? Dit gaat verder dan alleen kleurenkaarten. Met gedetailleerde CMF-toolboxen illustreert het hoe kleur, materiaal en afwerkingsamenwerken. De toolbox bevat NCS-codes voor een helder inzicht, waarbij benadrukt wordt dat afwerkingen het verschil maken. Het Milaan CMF Trendrapport 2024 is een handig hulpmiddel om je creatieve visie te versterken en je te onderscheiden in de wereld van design.

Je kan het trend report bestellen via de contact informatie op de website van Esther.
Kortingscode in ledendeel.

Over Esther van Houdt

Met een passie voor betoverende kleuren, bijzondere materialen en duurzaamheid, heeft Esther van Houdt een indrukwekkende achtergrond in design. Na 18 jaar bij Philips Design, verantwoordelijk voor kleur- en materiaalontwerp voor producten wereldwijd, omarmde ze haar liefde voor interieurdesign opnieuw. Vorig jaar startte ze haar eigen bedrijf, e s • s t u d i o, waar ze trendanalyse, CMF (Color, Material, Finish) en interieurdesign combineert. Haar kracht ligt in het vinden van de juiste CMF-combinaties die aansluiten bij de merkidentiteit van haar klanten. Dankzij haar uitgebreide ervaring in consumentenonderzoek, met een focus op kleur en (duurzaam) materiaal biedt Esther unieke en vooruitstrevende ontwerpoplossingen. Wil je nog meer te weten komen over Esther? Klikt dan op de button om naar haar website te gaan.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen