Met Elsa Corolleur collectie geeft MONDiART Franse kunst nieuw gezicht

MONDiART heeft samen met, de oorspronkelijk Franse, kunstenares Elsa Corolleur een prachtige collectie kunstwerken uitgebracht. De moderne werken zijn een mix van klassieke schilderkunst, impressionisme en uiteenlopende schildertechnieken.

Met Elsa Corolleur collectie geeft MONDiART Franse kunst nieuw gezicht

MONDiART heeft samen met, de oorspronkelijk Franse, kunstenares Elsa Corolleur een prachtige collectie kunstwerken uitgebracht. De moderne werken zijn een mix van klassieke schilderkunst, impressionisme en uiteenlopende schildertechnieken. Voeg daar een explosie van kleur, patronen en een vleugje MONDiART aan toe… met andere woorden deze collectie mag je niet missen.Elsa Corolleur

De artistieke roots van Elsa liggen in Parijs, eind jaren 80 is de jonge student veelvuldig te vinden in het Louvre, waar ze haar liefde voor de 17e en 18e-eeuwse schilderkunst vertaalt in talrijke kopieën van oude meesteres. In de jaren 90 verruilt ze de Franse hoofdstad voor het Nederlandse Hilversum, alwaar zij een restauratie- en schildersatelier begint. Vanaf de start van het nieuwe millennium verandert haar schilderstijl. De colorist-expressionist, zoals Elsa zich noemt, start met lesgeven in intuïtief schilderen. Bewustwording vormt de basis in ieder kunstwerk van Elsa Corolleur waarin de persoon centraal staat versmolten in zijn omgeving. Een kunstvorm die ze graag overdraagt en deelt met de toeschouwer.

Kleurrijke collectie
De connectie tussen Elsa en MONDiART ontstaat wanneer ze de wens heeft om haar werk in het groot te reproduceren. De nieuwsgierigheid om haar werk in makro vorm terug te zien, wordt direct omarmt door MONDiART. Inmiddels zijn verschillende kunstwerken op allerlei manieren verwerkt en opgenomen in de rijke collectie. Geprint op AluArt kan je binnen, maar ook buiten van de werken genieten. Ook de kussencollectie heeft een WOW-factor door gebruik van meerdere materialen en kleur. Maar wat echt spectaculair beloofd te worden zijn de ‘Velvet Art’ uitvoeringen. De onthulling van deze unieke kunstwerken zal plaatsvinden tijdens de Meubelbeurs in Brussel.

Holland à la Carte
MONDiART is de komende editie van de Meubelbeurs in Brussel te vinden in de sector Fusion, het sfeervol wonen van morgen, in hal 8 (standnr. 416). Naast de kunstwerken van Elsa Corolleur zal ook de nieuw Haute Couture en de Pieternel collectie worden gepresenteerd. Bezoek MONDiART op 7 – 10 november in Brussel. Of maak een afspraak voor een bezoek aan de inspiratievolle showroom te Eindhoven.

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen