Meet & Greet en 1 + 1 ticket actie Object Rotterdam 2 februari

Van 2 tot en met 4 februari 2024 vindt OBJECT weer plaats in het historische HAKA-gebouw in Rotterdam, opnieuw in het teken van inspiratie en innovatie. Gedurende drie dagen biedt OBJECT een podium aan een prikkelende mix van ontwerpers op het gebied van product, meubel, mode, licht en grafisch design. Wist je dat 70% van de ontwerpers van Object bij de Dutch Design Week terecht komen?

Het is bijna zover, eind deze week opent designbeurs OBJECT Rotterdam nog eenmaal de deuren van het monumentale HAKA-gebouw. Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 februari 2024, presenteren bijna tweehonderd ontwerpers, labels en galeries bijzondere meubels, interieurproducten en lichtontwerpen, maar ook sieraden, textieldesign en grote architecturale installaties. Niet eerder namen zoveel designers aan OBJECT deel. ‘Voor ontwerpers vormt de beurs een belangrijke schakel tussen vraag en aanbod en
een direct verkoopkanaal. Veel interieurliefhebbers weten OBJECT te vinden en vertrekken met iets
moois”, aldus Anne van der Zwaag, directeur van OBJECT.

Aptum, Object Rotterdam

Deze week opent designbeurs OBJECT Rotterdam nog eenmaal de deuren van het monumentale
HAKA-gebouw. Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 februari 2024, presenteren bijna tweehonderd
ontwerpers, labels en galeries bijzondere meubels, interieurproducten en lichtontwerpen, maar ook
sieraden, textieldesign en grote architecturale installaties. Niet eerder namen zoveel designers aan
OBJECT deel. ‘Voor ontwerpers vormt de beurs een belangrijke schakel tussen vraag en aanbod en
een direct verkoopkanaal. Veel interieurliefhebbers weten OBJECT te vinden en vertrekken met iets
moois”, aldus Anne van der Zwaag, directeur van OBJECT.

Floris Hovers, Object Rotterdam

BNS Crisp leden 1 + 1 ticket gratis

Voor BNS Crisp leden heeft de organisatie achter Object een toffe actie bedacht. Ga jij naar Object op vrijdag 2 februari dan mag jij gratis een gast mee naar binnen nemen. Hoe gaaf is dat? Je ticket koop je hier.

Unieke kans Meet & Greet Anne van der Zwaag

Met jouw 1 + 1 ticket heb je nóg een unieke kans want voor jou als BNS Crisp lid is er een Meet & Greet met de organisator van de designbeurs. Die kans krijg je op 2 februari om 15:00 uur tijdens OBJECT. Informeer bij binnenkomst waar de meeting plaatsvindt, waarschijnlijk is dit in de centrale entreehal.

Anne van der Zwaag is curator, publicist en eigenaar/directeur van designbeurs OBJECT en kunstplatform BIG ART. Ze maakt tentoonstellingen, schrijft boeken en columns, adviseert bedrijven en zit in allerlei besturen en adviescommissies. Anne stelde grote tentoonstellingen samen als Pastoe (Kunsthal), WIT (Nederlands Fotomuseum), BAL! (Paleis Soestdijk), Must See (Zuiderzeemuseum) en schrijft boeken over design, kunst, mode, architectuur en kleur. Ze adviseert bedrijven en neemt zitting in verschillende besturen en jury’s en is als gastdocent aan academies verbonden. OBJECT heeft ze in 2012 overgenomen en wordt jaarlijks georganiseerd door haar gedreven team van art professionals en design liefhebbers. Daarnaast verzamelt ze kunst en design.

Artikel: Marie Claire Maison

VIP ticket via Hem

Kun jij 2 februari niet maar zou jij wel op 1 februari bij de preview van Object kunnen/willen zijn? Dan is dit je kans, want er is nog een VIP-ticket beschikbaar gesteld door Hem. Je bent dan welkom op donderdag 1 februari om 15.30 op de preview van designbeurs OBJECT. Aansluitend vindt van 16.00 – 20.00 de opening voor genodigden plaats. Wil jij dit felbegeerde VIP-ticket? mail dan naar coen@concoen.com voor de ticket. Let op wie het eerst komt… die ontvangt het ticket. Wees er snel bij!

Cocoen zal op 2 locaties staat tijdens Object met Hem in samenwerking met Sabine Marcelis & projectinrichter BigBrands. Beide locaties zijn op de begane grond; bij ruimte 0.07 laten we de producten Boa Pouf en Glitch throws zien die Sabine voor Hem heeft ontworpen. In de centrale hal, bij de entree, presenteren we op een knalgeel podium een hele gave Puffy chair van Faye Toogood. Op vrijdag 2 februari vind er een Meet & Greet moment plaats met Sabine Marcelis van 13:00 tot 14.30 uur! Grijp deze unieke kans.

Objecta vormgeving, Object Rotterdam

Club Collectible: Studio visits & cocktail during

Op vrijdag 2 februari 2024 vanaf 15:00 uur tijdens Art Rotterdam wordt je als interieurprofessional uitgenodigd voor een speciale middag met Club COLLECTIBLE, een middag gewijd aan studiobezoeken, privétours en een exclusieve cocktail met gewaardeerde gasten. Het is een unieke kans om het toppunt van kunst en design in de stad te verkennen en een gedenkwaardige tijd om een gratis Club COLLECTIBLE tour te ervaren. Klik op de knop voor meer informatie en een ticket want de plaatsen zijn beperkt.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ikea zet nu ook in op recyclen van matrassen

RetourMatras opent later dit jaar in Lelystad een nieuwe fabriek met innovatieve recyclingactiviteit voor matrassen. In deze fabriek past RetourMatras een nieuwe techniek toe waarmee het schuim uit oude matrassen volledig gerecycled kan worden tot een grondstof voor nieuw schuim: een grote stap richting een volledig circulair matras.

gira

Gira komt met stijlvolle intuïtieve bediening

Als je een huis gaat bouwen, kopen of renoveren moet je veel keuzes maken. De keuze voor een intelligent smart home systeem is mede bepalend voor het wooncomfort van de toekomst. Gira heeft talloze oplossingen om van een huis, een slim huis te maken.