Masterclass Pinterest Power met Pinterest-expert Jody Hogendoorn | start: 18 april | online

Wat ons betreft absoluut een aanrader!

Pinterest is namelijk geen regulier social mediakanaal, maar een grote visuele zoekmachine met e-commerce mogelijkheden. Pins hebben een relatief lange levensduur en er kan veel traffic richting de website van je bedrijf op gang worden gebracht. Bovendien zitten consumenten vanaf de ‘inspiratiefase’ op Pinterest. Genoeg redenen dus om jouw online performance een boost te geven. 

Maak kennis met expert Jody Hogendoorn en ontdek wat Pinterest voor jouw bedrijf kan betekenen. Op 4 april 2023 is er een vrijblijvende kosteloze digitale Pinterest meet & greet waarna vanaf 18 april de tweede Pinterest Masterclass editie van start gaat. Voor beide mogelijkheden moet je je vooraf inschrijven. Inschrijven kan hier.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze 6-delige online masterclass-serie. 

De adviesprijs is € 650,- (excl. btw). Voor leden en partners van BNS Crisp is er een speciaal aanbod. Voor € 350,- (excl. btw) kun je deelnemen aan zes digitale lessen + een canva-les). Doe er je voordeel mee en schrijf je snel in!                           

jody pinacademie
Jody Hogendoorn

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

SALONE DEL MOBILE 2021 GAAT DOOR: 5 TOT EN MET 10 SEPTEMBER

De beursorganisatie van de Salone del Mobile heeft gisteravond bekendgemaakt dat de editie van 2021 alsnog gaat plaatsvinden en wel van 5 tot en met 10 september. Deze 59e editie van de wereldvermaarde meubelbeurs in Milaan zal in het teken staan van innovatie en een uniek karakter, aldus de organisatie.