Mastello, BNS Crisp merkpartner, verloot vrijkaarten voor de beurs Eigen Huis

Mastello verloot 10 keer twee vrijkaarten onder de leden van BNS Crisp voor de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht op 22 t/m 24 maart.

Eigen Beurs is een (ver)bouw en woonbeurs, voornamelijk gericht op de consument met bouw- of verbouwplannen. Maar ook voor de interieurprofessional is het erg interessant door het brede aanbod. Dit jaar vieren ze hun 25-jarig jubileum in Jaarbeurs Utrecht, dus daar wil jij zeker bij zijn! Van 22 t/m 24 maart 2024 kan jij volop inspiratie opdoen en connecties aangaan voor jouw bedrijf. De beursvloer is opgedeeld in 5 thema’s: het architectenplein, keuken en bad, tuinen, interieur, en duurzaam. Handig om te vinden als je iets specifieks zoekt.

Wil je BNS Crisp merkpartner Mastello komen bezoeken tijdens Eigen Huis, of één van de andere 180 deelnemers? Stuur dan vóór donderdag 14 maart 17:00 uur een mailtje naar b2b@mastello.nl dat je met de loting mee wilt doen. Vermeld hierbij ook je naam, bedrijfsnaam, BNS Crisp lidmaatschapnummer en e-mailadres.

Op vrijdag 15 maart 2024 worden uit alle inzendingen tien winnaars geloot. Alle winnaars ontvangen diezelfde middag nog twee digitale toegangskaarten per mail.

Het roze bad van Mastello krijgt een prominente plek in de stand, ze zijn dus niet te missen. Mocht je ze toch niet kunnen vinden, hun standnummer is KB1.13.

Mastello Roze bad © Mastello

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

gira

Gira komt met stijlvolle intuïtieve bediening

Als je een huis gaat bouwen, kopen of renoveren moet je veel keuzes maken. De keuze voor een intelligent smart home systeem is mede bepalend voor het wooncomfort van de toekomst. Gira heeft talloze oplossingen om van een huis, een slim huis te maken.

Terugblik Interieurprofessionaldag 2023

Het is alweer een poosje geleden dat de Interieurprofessionaldag 2023 ‘Connect your Senses’ plaatsvond. Wat hebben we genoten van de trendlezingen, de pop-upmarkt, de inspiratieroute,