Mary Hessing maakt het nieuwe magboek van BNS Crisp!

BNS Crisp, dé Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten (met zo’n 330 leden verspreid over het land), blijft actief. Zoals u van ons gewend bent. Dat het aantal partners en leden nog steeds groeit, is goed nieuws. Maar ons optimisme kreeg onlangs nóg een boost door de nieuwe samenwerking met Mary Hessing: haar WOTH Studio zal de hoofdredactie en productie op zich nemen van Showcase 21 magazine.

Mary Hessing maakt het nieuwe magboek van BNS Crisp!

Showcase 21 magazine door WOTH Studio

BNS Crisp, dé Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten (met zo’n 330 leden verspreid over het land), blijft actief. Zoals u van ons gewend bent. Dat het aantal partners en leden nog steeds groeit, is goed nieuws. Maar ons optimisme kreeg onlangs nóg een boost door de nieuwe samenwerking met Mary Hessing: haar WOTH Studio zal de hoofdredactie en productie op zich nemen van Showcase 21 magazine. Deze nieuwe publicatie van BNS Crisp zullen we in oktober, als opmaat naar ons jaarlijkse event presenteren. ‘Wonderful’ denken we. Onze leden kennen Mary als een rasechte bladenmaker die het vak leerde bij Libelle en als hoofdredacteur leiding gaf aan Eigen Huis & Interieur, More Than Classic, Residence (tot eind vorig jaar) en -last-but-not-least- de stijlbrekende international: WOTH Wonderful Things magazine. 

Inhoudelijk zal Showcase 21 (magazine van de interieur-professionals van BNS Crisp) gespitst zijn op ontwikkelingen die de toekomst van het vakgebied zullen vormgeven. 

U herkent de thema’s: sustainability, smart living, het inspireren van de beleving, het vergroenen van onze woon-, werk- en leefomgeving en alle online ontwikkelingen die het vak van stylisten en interieurprofessionals raken.  

Signalementen en trends vinden we zowel in de actualiteit als in de geschiedenis van het vak. Welke kwaliteiten bepalen de blue note (of X factor) van instagram accounts? Wat kunnen we leren van Hermes als voorbeeldstellende opdrachtgever of klassieke etalages voor De Bijenkorf van Benno Premsela, Lernert & Sander voor Selfridges of Piet Paris voor Saks Fifth Avenue? Hoe ‘mindful’ is  kleien: keramiek als opkomende hype? Waarom zien zoveel woningen op Funda eruit als eenheidsworst? Wil iedereen vandaag de dag hetzelfde? 

Showcase 21 magazine telt 150 pagina’s en gaat eruit zien als een BOOK. Véél beeld natuurlijk (verwacht geen doorgekopieerde plaatjes) en visies van vakgenoten of dwarsdenkers die voorop lopen in verschillende professionele specialismen. Niet te vergeten: alle BNS’ers in een speciale ledenlijst. U staat er ook mooi op*!

Heeft u interesse in een partnerschap, neem dan contact op met Jolanda onze partnercoördinator.

* Als u dat wilt natuurlijk, check alle partnerschappen op de BNS Crisp website. 

BNS Crisp partner event 

Op 9 juni 2021 (10.00-12.00 uur) ontvouwt BNS Crisp haar nieuwe plannen 2021/2022 in het ETC te Culemborg. Ben je nog geen partner dan is dit de gelegenheid om kennis te komen maken met BNS Crisp en haar nieuwste initiatief. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Mary Hessing – Photocredit Kasia Gatkowska

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Behangtrends 2021 | Graham & Brown

Ieder jaar introduceert de Engelse behang- en verfspecialist Graham & Brown haar Wallpaper of the Year en Colour of the Year. Met vijfenzeventig jaar ontwerp- en productie-ervaring, identificeert de ontwerpstudio de belangrijkste bewegingen in de interieursector.

MUURMEESTERS en FRANS HALS MUSEUM starten unieke samenwerking

Het vermaarde Frans Hals Museum en Muurmeesters gaan een unieke samenwerking aan om oude kunst van Haarlemse schilders toegankelijk te maken. De twee Haarlemse organisaties brengen samen de nieuwe collectie hoogwaardige reproducties ‘Haerlemsche Meesters’ voor aan de muur: thuis, op kantoor of in de horeca. Topstukken uit de collectie van het Frans Hals Museum behoren hiermee ook tot de officiële collectie van Muurmeesters.

Cadeau Flexa Colour Futures 2022

De Flexa Kleurentrends 2022 zijn gebundeld in het Flexa ColourFutures™ 2022 boek. Flexa en BNS Crisp geven dit cadeau aan BNS Crisp leden.