Leer interieurtekenen op de iPad met 10% korting

Wil jij ook prachtige handgemaakte en persoonlijke plattegronden, digitaal getekend op je tablet? Leer dan interieurtekenen op de iPad. Voor elke interieurprofessional die graag sneller en efficiënter wil werken, zónder in te leveren op resultaat

  • Ben jij die interieurprofessional die zichzelf wil blijven ontwikkelen?
  • Wil jij je met je ontwerpen en tekeningen onderscheiden?
  • Hou je van een handmatige tekening?
  • Wil je graag je eigen karakter en ‘handtekening’ toevoegen aan je ontwerp?
  • Wil je alle voordelen van een digitale omgeving combineren met de uitstraling vanhandmatige tekening?

Dan is deze cursus interieurtekenen op de iPad echt iets voor jou! Tessa is een interieurontwerper met een flinke dosis ervaring en tekent al haar interieurplannen digitaal. Jij kunt van haar leren hoe je dit snel, eenvoudig en met een professioneel resultaat kunt doen. Volg de online cursus in je eigen tijd. En als BNS Crisp lid krijg je 10% korting.

De allereerste cursus interieurtekenen op de iPad!

Tessa leert je de mooiste plattegronden digitaal te tekenen. Het resultaat is een prachtige handgetekende en persoonlijke plattegrond met alle digitale voordelen. Je leert sneller te werken met een beter resultaat! Bepaal zelf waar en wanneer je de lessen gaat volgen. De online video’s zijn beschikbaar op alle apparaten, van laptop tot smartphone en worden aangeboden op een afgeschermd gedeelte van dewebsite. Met jouw unieke inloggegevens krijg je toegang en bekijk je de video’s wanneer je maar wilt. Het ritme van de cursus bepaal je zelf, bv. in 2 weken of in zes maanden. Je krijgt 1 jaar onbeperkt toegang tot de cursus.

Inhoud van de cursus

De online cursus interieurtekenen op de iPad bestaat uit een introductie en 10 lessen. Door middel van inspirerende kortere en langere video’s laat Tessa je stap voor stap zien hoe je een ontwerp het beste opbouwt en hoe je het meeste voordeel behaalt met het digitaal tekenen. Bij elke les hoorteen werkblad en een huiswerkopdracht.Je leert om te gaan met het programma, een plattegrond te tekenen en digitaal de de meubels te tekenen. Ook leer je texturen te tekenen zoals vloeren. Je gaat een bibliotheek opbouwen zodat je in de toekomst sneller kunt werken. En heel belangrijk: ook licht en schaduw komt aan bod. Als kers op de taart zie je nog een paar manieren van het digitaal (en dus op een andere manier!) presenteren van je ontwerp!

Over Tessa

Tessa Pellemans is vakprofessional sinds 2001 en grondlegger van de allereerste cursus ‘Interieurtekenen op de iPad’. Tessa is afgestudeerd als grafisch vormgever, maar koos voor een carrièreswitch vanwege RSI-klachten. Inmiddels heeft zij meer dan twintig jaar ervaring als interieurontwerper, en blijft ze innoveren in de interieurbranche. Al haar ontwerpen tekent zij digitaal, een werkwijze die ze heeft vertaald naar een cursus om zo interieurprofessionals naar een hoger niveau te brengen. Inmiddels heeft ze meer dan 170 cursisten mogen helpen, en staat er een gloednieuwe cursus over perspectief tekenen klaar. Gaan we samen aan de slag?

Korting voor BNS Crisp leden

Speciaal voor BNS Crisp leden biedt Tessa nu 10% korting op haar cursus Interieurtekenen op de iPad! Deze korting vind je in de kennisbibliotheek op het ledendeel van de website (achter de inlog).

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Huishoudens besteden minder aan woninginrichting

In oktober 2022 hebben huishoudens 0,6 procent meer besteed, voor prijsveranderingen gecorrigeerd, dan in oktober 2021. Net als in voorgaande maanden hebben ze meer besteed aan diensten, maar minder aan goederen, meldt het CBS.

Kleurrijke samenwerking tussen IKEA en Raw Color

De rol van kleur in het dagelijkse leven is bijna onbeschrijfelijk – zo belangrijk is het. Vooral in het interieur. Van vreugde tot rust; kies de juiste kleur en je bent al een grote stap verder bij de gewenste sfeer in je interieur. Echter, velen twijfelen om sprankelende tinten te gebruiken. In plaats daarvan wordt vaak gekozen voor neutrale kleuren. Om dit te veranderen hebben IKEA en Raw Color de handen ineengeslagen: maak kennis met de nieuwe TESAMMANS collectie, beschikbaar vanaf april 2024.