Ledenactie | Door de lens van Studio Keeelly

Met fotografie vertel je jouw verhaal zonder tekst. Aldus Kelly van Herk, influencer en fotograaf, het is onmisbaar om je bedrijf, interieur of product mooi op de kaart te zetten. Profiteer nu van deze mooie ledenactie!

Jouw portfolio vertelt iets over jou, over hoe je te werk gaat, wat je belangrijk vindt in je werk én laat daarnaast ook zien over welke kwaliteiten jij beschikt. Je portfolio zorgt er kortom voor dat een opdrachtgever in één oogopslag kan zien voor wie hij kiest en dat is wel zo gemakkelijk. En goede fotografie van je projecten is daarbij onmisbaar! Wij hebben nu een fantastische aanbieding voor je zodat je snel met een fotograaf voor een leuke prijs één van jouw projecten professioneel kunt laten fotograferen.

Met fotografie vertel je jouw verhaal zonder tekst. Aldus Kelly van Herk, influencer en fotograaf, het is onmisbaar om je bedrijf, interieur of product mooi op de kaart te zetten.

Mogelijk geven deze foto’s precies dat zetje wat jouw potentiële klant nodig heeft om samen met jou aan de slag te gaan. Speciaal voor de leden van BNS Crisp heeft influencer en fotograaf Kelly van Herk van Studio Keeelly een fijn voorstel:

10 foto’s normaal € 175,- nu slechts € 122,50
15 foto’s normaal € 199,- nu slechts € 139,50
20 foto’s normaal € 225,- nu slechts € 157,50

Neem contact op met Kelly en meld dat je lid bent van BNS Crisp, Kelly zal dit bij ons checken voor ze met je aan de slag gaat.

Kelly van Herk
Eigenaar Keeelly91blog &
Studio Keeelly Fotografie
T: 06-11394701

Kelly van Herk heeft in 2016 haar fotografieopleiding gekoppeld aan haar liefde voor interieur en zij werkt met veel bedrijven samen aan toffe fotografie- en interieuropdrachten.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

CO-WORKING SPACE IVY OFFICE KIEST BETONLOOK TEGELS VAN FLOORIFY ALS PROJECTVLOER

BNS Crisp partner Floorify heeft betonlook tegels en op die manier spelen ze in op de interieurtrend van het moment: naadloze oppervlaktes met een heel natuurlijk effect. Door hun sterkte en beperkte dikte zijn ze ideaal voor renovaties. Floorify vinyl planken en tegels klikken makkelijk in elkaar; je legt ze zwevend en hoeft ze niet te verlijmen. Snijden, klikken en klaar!

‘Cluttercore’ nieuwe interieur trend

Japandi stijl, Nonna chic of organische vormen, het zijn allemaal interieurtrends waar we niet omheen kunnen. Toch wordt er nog één over het hoofd gezien die flink aan populariteit wint. “Cluttercore is de nieuwe trend op het gebied van interieur.