La Aurelia Design verlaat showroom en is klaar voor nieuwe stap

"Na 4 jaar met zeer veel plezier in onze showroom in Almere gewerkt te hebben, is het tijd voor een zakelijke shift." Zo begint Aurelia Ebbe van La Aurelia Design over een nieuwe stap.

La Aurelia Design verlaat showroom en is klaar voor nieuwe stap

“Na 4 jaar met zeer veel plezier in onze showroom in Almere gewerkt te hebben, is het tijd voor een zakelijke shift.” Zo begint Aurelia Ebbe van La Aurelia Design over een nieuwe stap. “De lockdowns hebben ons allemaal veranderingen en veel stof tot nadenken gebracht. En ook wij als ondernemers maken steeds weer keuzes om onze visie te versterken. Tijdens de afgelopen periode hebben wij online een sterke groei gezien.
Daarom hebben we de knoop doorgehakt om onze landelijke showroom voortaan vanaf één centrale locatie open te stellen. En om klanten voor onze brand en onze mooie designs voortaan op deze classy locatie te verwelkomen.” “Vanaf vandaag, maandag 1 november gaan we ons volledig focussen op onze Brand Boutique in het ETC Design Center Europe in Culemborg. Dit houdt in dat de showroom op de Steiger 77 in Almere Haven gesloten is en dat wij vanaf nu op afspraak adviseren en presentaties geven vanuit Culemborg. Ook is het mogelijk om ons te boeken voor advies op uw professionele of particuliere locatie.”

“Afscheid nemen van iets wat zijn tijd heeft gehad is best even slikken, maar het is goed. Op deze wijze kunnen we ons beter concentreren op onze brand, onze klanten en hun projecten. We blijven uiteraard wel de design studio vanuit Almere runnen, maar die is niet meer te bezoeken.”

Meer informatie:
La Aurelia Design
www.la-aurelia.com 

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

SUB Methode | The Substitute

The Substitute is hét platform voor het duurzame alternatief in interieur en verbouw. The Substitute is een community van duurzame merken, makers & professionals, zoals (interieur)architecten, ontwerpers en stylisten.

De groene estafette | Occony

Bij Occony doen we het anders, wij geloven in een wereld waar meubels zijn gemaakt van gezonde, duurzame en herbruikbare materialen. Occony produceert duurzame designmeubels voor zowel de zakelijke- als de thuismarkt.