La Aurelia Design verlaat showroom en is klaar voor nieuwe stap

"Na 4 jaar met zeer veel plezier in onze showroom in Almere gewerkt te hebben, is het tijd voor een zakelijke shift." Zo begint Aurelia Ebbe van La Aurelia Design over een nieuwe stap.

La Aurelia Design verlaat showroom en is klaar voor nieuwe stap

“Na 4 jaar met zeer veel plezier in onze showroom in Almere gewerkt te hebben, is het tijd voor een zakelijke shift.” Zo begint Aurelia Ebbe van La Aurelia Design over een nieuwe stap. “De lockdowns hebben ons allemaal veranderingen en veel stof tot nadenken gebracht. En ook wij als ondernemers maken steeds weer keuzes om onze visie te versterken. Tijdens de afgelopen periode hebben wij online een sterke groei gezien.
Daarom hebben we de knoop doorgehakt om onze landelijke showroom voortaan vanaf één centrale locatie open te stellen. En om klanten voor onze brand en onze mooie designs voortaan op deze classy locatie te verwelkomen.” “Vanaf vandaag, maandag 1 november gaan we ons volledig focussen op onze Brand Boutique in het ETC Design Center Europe in Culemborg. Dit houdt in dat de showroom op de Steiger 77 in Almere Haven gesloten is en dat wij vanaf nu op afspraak adviseren en presentaties geven vanuit Culemborg. Ook is het mogelijk om ons te boeken voor advies op uw professionele of particuliere locatie.”

“Afscheid nemen van iets wat zijn tijd heeft gehad is best even slikken, maar het is goed. Op deze wijze kunnen we ons beter concentreren op onze brand, onze klanten en hun projecten. We blijven uiteraard wel de design studio vanuit Almere runnen, maar die is niet meer te bezoeken.”

Meer informatie:
La Aurelia Design
www.la-aurelia.com 

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Word in de maand februari of maart lid! En ontvang…

BNS Crisp telt inmiddels ruim 325 leden. Die ons team bijna wekelijks voorziet van inspiratie, kennis door kosteloze webinars en events (als dit weer mag) en netwerkmogelijkheden met collega’s uit het vak. Lijkt het je iets, sluit je dan nu aan, ontdek de mogelijkheden en doe mee!