La Aurelia Design verlaat showroom en is klaar voor nieuwe stap

"Na 4 jaar met zeer veel plezier in onze showroom in Almere gewerkt te hebben, is het tijd voor een zakelijke shift." Zo begint Aurelia Ebbe van La Aurelia Design over een nieuwe stap.

La Aurelia Design verlaat showroom en is klaar voor nieuwe stap

“Na 4 jaar met zeer veel plezier in onze showroom in Almere gewerkt te hebben, is het tijd voor een zakelijke shift.” Zo begint Aurelia Ebbe van La Aurelia Design over een nieuwe stap. “De lockdowns hebben ons allemaal veranderingen en veel stof tot nadenken gebracht. En ook wij als ondernemers maken steeds weer keuzes om onze visie te versterken. Tijdens de afgelopen periode hebben wij online een sterke groei gezien.
Daarom hebben we de knoop doorgehakt om onze landelijke showroom voortaan vanaf één centrale locatie open te stellen. En om klanten voor onze brand en onze mooie designs voortaan op deze classy locatie te verwelkomen.” “Vanaf vandaag, maandag 1 november gaan we ons volledig focussen op onze Brand Boutique in het ETC Design Center Europe in Culemborg. Dit houdt in dat de showroom op de Steiger 77 in Almere Haven gesloten is en dat wij vanaf nu op afspraak adviseren en presentaties geven vanuit Culemborg. Ook is het mogelijk om ons te boeken voor advies op uw professionele of particuliere locatie.”

“Afscheid nemen van iets wat zijn tijd heeft gehad is best even slikken, maar het is goed. Op deze wijze kunnen we ons beter concentreren op onze brand, onze klanten en hun projecten. We blijven uiteraard wel de design studio vanuit Almere runnen, maar die is niet meer te bezoeken.”

Meer informatie:
La Aurelia Design
www.la-aurelia.com 

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ledenactie | Door de lens van Studio Keeelly

Met fotografie vertel je jouw verhaal zonder tekst. Aldus Kelly van Herk, influencer en fotograaf, het is onmisbaar om je bedrijf, interieur of product mooi op de kaart te zetten. Profiteer nu van deze mooie ledenactie!