Kunststof wandpanelen voor in de badkamer

BNS Crisp merkpartner Four Dukes lanceert wandpanelen voor in de natte ruimte. Erg mooi en als BNS lid ontvang je een commissie bij elke aankoop!

Ervaar de schoonheid en functionaliteit van de Lamelio wandpanelen. Perfect voor vochtige ruimtes zoals badkamers. Vervaardigd uit 80% gerecycled kunststof, combineren deze panelen duurzaamheid met een stijlvolle houtlook. 

Met een afmeting van 270 x 12,2 cm zijn de wandpanelen ideaal voor zowel kleine als grote ruimtes en bieden deze een efficiënte oplossing voor wanddecoratie. De vochtbestendigheid en eenvoudige montage maken de panelen een populaire keuze voor elke binnenruimte.

Ontdek de complete collectie in de showroom of online op de Four Dukes website.

Profiteer als BNS Crisp lid van een exclusieve 20% commissie op elke aankoop.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

BNS Crisp partners vertegenwoordigd op Destination: Design

Van 22 tot en met 24 januari vindt Destination: Design plaats. Op een iconische locatie, het Klokgebouw in Eindhoven, kunnen bezoekers kennismaken met maar liefst 49 Nederlandse en internationale interieurmerken die hun collecties meubels, stoffen, karpetten en verlichting tonen. Onder de deze merken bevinden zich ook enkele partners van de brancheorganisatie voor interieurprofessionals; BNS Crisp.