Kom met jouw moodboard in de media

Bouwmedia en BNS Crisp hebben een superleuke samenwerking opgezet om leden van BNS Crisp in de schijnwerper te zetten. Elke maandag is het MoodboardMonday op uwwoonmagazine.nl en als lid van BNS Crisp maak jij kans om hier een blog met – uiteraard – moodboard voor aan te leveren. Een supermooie kans om jouw werk en jezelf in de spotlight te zetten. Wil jij meedoen? Stuur dan voor 20 december jouw moodboard en bijbehorende blog in. En wie weet maak jij dan volgend jaar onderdeel uit van het MoodboardMonday-team.

MoodboardMonday 

MoodboardMonday is een rubriek op de homepage van uwwoonmagazine.nl, die elke maandag wordt gevuld met een nieuw inspirerend moodboard en een bijbehorend blog van minimaal 400 woorden. In 2024 heeft BNS Crisp een exclusieve samenwerking met uwwoonmagazine.nl en mogen we deze publicatieruimte aanbieden aan jou als BNS Crisp-lid. Een mooie kans om jouw kennis en expertise te delen én om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

Poule 

Elke maandag gaat er een moodboard gepubliceerd worden. We gaan werken met een poule van ongeveer 13 leden wat betekent dat je gedurende het jaar vier keer een moodboard maakt en een bijbehorend blog schrijft. Door je aan te melden voor de poule committeer je je voor het hele jaar aan deze opdracht.

Bron: Dôme Deco

Hoe doe je mee? 

Stuur voor woensdag 20 december jouw idee voor je eerste MoodboardMonday naar jolanda@bnscrisp.nl. Alle inzendingen worden door Bouwmedia (de uitgever van uwwoonmagazine.nl) beoordeeld. Zij maken vervolgens een selectie van de BNS Crisp-leden die vervolgens voor 2024 in het MoodboardMonday-team zitten. We laten je zo snel mogelijk – maar in ieder geval half januari – weten of je geselecteerd bent voor deze opdracht. 

Wat lever je aan: 

– Moodboard  – Inspiratieblog (mininaal 400 woorden) naar aanleiding van het moodboard (zoveel mogelijk geredigeerd) – Sfeerbeeld van interieur  – Foto van jezelf  – Link naar je profiel op BNS Crisp.nl  – Link naar je website & socials 

Bekijk de volledige briefing hier

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen