Kirsten Jassies en haar boekentips

Kirsten Jassies is dé expert op het gebied van Instagram. Misschien heb je haar boek Instaproof al een keer gelezen? Zeker een aanrader. Maar ook heeft Kirsten nog leuke boekentips voor jullie op een rijtje gezet.

Kirsten Jassies en haar boekentips

Kirsten Jassies is dé expert op het gebied van Instagram. Misschien heb je haar boek Instaproof al een keer gelezen? Zeker een aanrader.

Maar ook heeft Kirsten nog leuke boekentips voor jullie op een rijtje gezet.

Kirsten Jassies: “Boeken om van te leren, niet om mee te ontspannen. En het zijn wel heel bijzondere boeken, want de meeste auteurs ken ik persoonlijk en die rocken stuk voor stuk 👊”

📙 Picture Perfect van Kellis van der Waals 👊. Kelli volgde jarenlang tientallen Nederlandse tieners en tekende verhalen op over hun leven en smartphone gebruik.
📒 Supertof visueel boek ‘A spectator is an artist too’ van Johan Idema over hoe kunst 👩‍🎨 steeds meer een beleving wordt en de toeschouwer co-creator
📘 Linkedin power van powervrouw Marjolein Bongers
📕 ‘We love Communities’ en We love you too Maartje Blijleven
📘 De dikste Facebookbijbel OOIT van Facebook 🤴🏼 (alléén verkrijgbaar als je een training volgt) @MarkBongers
📗 Iedereen fotosmart met geweldig handige tips van Instagrammer, fotograaf en trainer Laura Vink

Bron: Instagram Kirsten Jassies

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Nieuwe circulaire marktplaats ziet levenslicht

Pacha Panels is vandaag officieel van start gegaan. De jonge onderneming heeft de ambitie om marktleider te worden in de levering van gezonde, biobased en herbruikbare materialen voor de interieur- en woningbouw en de meubelindustrie.

Juist nu, handig om te weten

Nieuw noodpakket (met ingang van 1 juni 2020) zet streep door automatisch geldBedrijven die het tijdens de coronacrisis goed doen terwijl hun concurrenten het zwaar