Kirsten Jassies en haar boekentips

Kirsten Jassies is dé expert op het gebied van Instagram. Misschien heb je haar boek Instaproof al een keer gelezen? Zeker een aanrader. Maar ook heeft Kirsten nog leuke boekentips voor jullie op een rijtje gezet.

Kirsten Jassies en haar boekentips

Kirsten Jassies is dé expert op het gebied van Instagram. Misschien heb je haar boek Instaproof al een keer gelezen? Zeker een aanrader.

Maar ook heeft Kirsten nog leuke boekentips voor jullie op een rijtje gezet.

Kirsten Jassies: “Boeken om van te leren, niet om mee te ontspannen. En het zijn wel heel bijzondere boeken, want de meeste auteurs ken ik persoonlijk en die rocken stuk voor stuk ?”

? Picture Perfect van Kellis van der Waals ?. Kelli volgde jarenlang tientallen Nederlandse tieners en tekende verhalen op over hun leven en smartphone gebruik.
? Supertof visueel boek ‘A spectator is an artist too’ van Johan Idema over hoe kunst ?‍? steeds meer een beleving wordt en de toeschouwer co-creator
? Linkedin power van powervrouw Marjolein Bongers
? ‘We love Communities’ en We love you too Maartje Blijleven
? De dikste Facebookbijbel OOIT van Facebook ?? (alléén verkrijgbaar als je een training volgt) @MarkBongers
? Iedereen fotosmart met geweldig handige tips van Instagrammer, fotograaf en trainer Laura Vink

Bron: Instagram Kirsten Jassies

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Mango lanceert haar eerste interieurcollectie – en je wil alles hebben

Na grote modeketens als H&M en Zara komt nu ook Mango met haar eigen interieurlijn. Dat nieuws was al een tijdje bekend, maar de grote dag is nu hier: de Spaanse keten heeft haar eerste interieurcollectie gelanceerd. En die is precies zoals je van Mango verwacht: natuurlijke kleuren, veel linnen en typisch Mediterraans.

‘Consument kiest steeds vaker voor grote en groene statements’

Bloemen en planten zijn niet zomaar meer een onderdeel van een interieur. Ze zíj́n het interieur! Tenminste, bij de woontrend Balanced Biotope. Steeds vaker kiest de consument voor grote en groene statements in onze woonruimte. “In 2021 zijn we sneller geneigd om het duurzaamheidsgehalte van een product te checken voordat het in ons (digitale) winkelmandje verdwijnt.