Kirsten Jassies en haar boekentips

Kirsten Jassies is dé expert op het gebied van Instagram. Misschien heb je haar boek Instaproof al een keer gelezen? Zeker een aanrader. Maar ook heeft Kirsten nog leuke boekentips voor jullie op een rijtje gezet.

Kirsten Jassies en haar boekentips

Kirsten Jassies is dé expert op het gebied van Instagram. Misschien heb je haar boek Instaproof al een keer gelezen? Zeker een aanrader.

Maar ook heeft Kirsten nog leuke boekentips voor jullie op een rijtje gezet.

Kirsten Jassies: “Boeken om van te leren, niet om mee te ontspannen. En het zijn wel heel bijzondere boeken, want de meeste auteurs ken ik persoonlijk en die rocken stuk voor stuk ?”

? Picture Perfect van Kellis van der Waals ?. Kelli volgde jarenlang tientallen Nederlandse tieners en tekende verhalen op over hun leven en smartphone gebruik.
? Supertof visueel boek ‘A spectator is an artist too’ van Johan Idema over hoe kunst ?‍? steeds meer een beleving wordt en de toeschouwer co-creator
? Linkedin power van powervrouw Marjolein Bongers
? ‘We love Communities’ en We love you too Maartje Blijleven
? De dikste Facebookbijbel OOIT van Facebook ?? (alléén verkrijgbaar als je een training volgt) @MarkBongers
? Iedereen fotosmart met geweldig handige tips van Instagrammer, fotograaf en trainer Laura Vink

Bron: Instagram Kirsten Jassies

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

WOONTREND 2021 | PICK YOUR CHERRIES

Traditionele systemen hebben door onder meer de multi-layered society en digitale transformatie hun langste tijd gehad. Ook de corona crisis heeft de mogelijkheden van online communicatie vleugels gegeven.