Karwei Trend kleur 2024 Carlifornia Mauve

Laat je inspireren door de Karwei Trendkleur van 2024: California Mauve.

Califormia Mauve

Een subtiele balans tussen paars én grijs die direct een avontuurlijk gevoel oproept. Ontdek de veelzijdigheid van California Mauve in combinatie met het avontuurlijke trendpalet. Van rustige naturellen tot uitgesproken en krachtige aardetinten. Deze combinatie van toffe kleuren neemt je mee langs canyons, woestijnen en landschappen vol mooie terra kleuren. California Mauve is de kleur van het jaar!

Trend palet 2024

Het trendpalet van 2024 is een verfrissende aanvulling op de seventies interieur-trend en is eindeloos te combineren. Ga voor een naturelle basis met Mushroom beige en Wheatgrass grey, of kies voor kleur met de krachtige aardetinten Blanket brown, Dijon brown en Burgundy red.

Poederige pasteltinten

Combineer California Mauve met de lichtere tinten uit het kleurenpalet (Mushroom beige op kozijn en Wheatgrass grey) voor een serene kleurencombinatie waarbij je helemaal tot rust komt. Combineer het bijvoorbeeld in de slaapkamer met transparante, glazen accessoires en zachte materialen voor een ultieme, zachte look.

Sweet Seventies

Combineer California Mauve op de woonkamerwand met Wheatgrass grey op het kozijn en de muur eromheen, en verwerk de Blanket brown tint in het behang en je accessoires. Kies voor grote meubels in uitgesproken vormen om het seventies gevoel extra te benadrukken.

Ga voor contrast

Combineer het hele palet en ga voor kleurcontrast! Karwei combineert Dijon brown op een hele wand inclusief het kozijn, waarbij de onderkant van de zitbank ook is meegenomen. De tafel is geschilderd in Wheatgrass grey en de deuren hebben de mooie tint Burgundy red.

Bron: Karwei.nl

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen