Karwei benoemt trends en kleur voor het najaar

Om het nieuwe seizoen in te luiden zet Karwei de nieuwe trends voor het najaar op een rij. De nieuwste wooncollectie is volledig geïnspireerd op de natuur: dit najaar halen we de schoonheid van buiten naar binnen.

Om het nieuwe seizoen in te luiden zet Karwei de nieuwe trends voor het najaar op een rij. De nieuwste wooncollectie is volledig geïnspireerd op de natuur: dit najaar halen we de schoonheid van buiten naar binnen. “Neem het bos als basis en ontdek de natuurlijke en warme tinten uit de natuur voor een knus en evenwichtig interieur”, aldus Karwei.

Bron: Karwei

Haal buiten naar binnen

Met de zee en de bossen als grootste inspiratiebron is de nieuwe trendkleur van Karwei ontstaan: Nordic Green. De trendkleur van 2023 is een frisse groengrijstint die je makkelijk kan combineren met zowel warme als koele tinten. Om de warmte naar binnen te halen combineer je Nordic Green met donkere tinten uit de natuur. Dit zorgt voor een warme uitstraling en een stijlvolle look.
 
Naast Nordic Green, zijn ook aan het Karwei Trendpalet 2023 toegevoegd: Normandy Green, Tuscan Olive Green, Oat Milk Beige, Dijon Brown en French Green. De pure tinten zijn eindeloos te combineren met materialen als naturel hout, linnen en wol in natuurlijke tinten.

Meer informatie:
Karwei

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Dit is de Pantone kleur van 2023

Pantone’s kleur van het jaar, Viva Magenta 18-1750, trilt van levendigheid en kracht. Het is een in de natuur gewortelde tint die afstamt van de rode

De groene estafette | Aart Blok

Waarde(n) en normen in een circulaire economie. Het lijkt erop dat we afgelopen maanden tijd hebben gehad om nog eens goed na te denken over