Introductie Digitale Tafel

De tijd verandert en wij veranderen mee. Dat geldt ook voor de BNS Crisp tafelbijeenkomsten en de zo waardevolle rol van onze tafelhoofden. Nog meer redenen om met weinig tijd de mogelijkheden van ons optimale netwerk te benutten.

Introductie Digitale Tafel

De tijd verandert en wij veranderen mee. Dat geldt ook voor de BNS Crisp tafelbijeenkomsten en de zo waardevolle rol van onze tafelhoofden. Nog meer redenen om met weinig tijd de mogelijkheden van ons optimale netwerk te benutten.

In 2020 is de wereld op zijn kop gezet maar het heeft ons tegelijkertijd ook veel gebracht. Het was even schakelen met z’n allen maar we kwamen op stoom. Elkaar inspireren, informeren en focussen op het delen van digitale content in verschillende vormen zoals Webinars en Zoom- of Teams Sessies.

Vakinhoudelijke zaken zoals trends, ontwikkelingen op het gebied van kleur en materiaal en 3D interieurstyling. Maar ook hebben de Digitale Tafels vorm gekregen ter vervanging van de fysieke Regio Tafels. 

Synchroon zijn er mooie initiatieven ontstaan van leden die ervoor gezorgd hebben dat we vanaf nu naast de Fysieke Tafels in het land (die gewoon blijven bestaan als het weer mag) ook structureel aan de slag gaan met Digitale Tafels.

Ons netwerk, maar vooral onze kennisuitwisseling, is daardoor in een stroomversnelling terecht gekomen! Dat is mooi en daarmee bereiken we elkaar, de leverancier en de klant!

Ondertussen leert de ervaring dat onze leden regelmatig met praktische vragen rondlopen, dan is het fijn om direct digitaal te kunnen sparren met een collega die mogelijk op dit vlak ervaring heeft. Of er fris tegenaan kan kijken en je kan voorzien van een tip die je verder helpt.

Het Digitale Tafel initiatief is vol in beweging en wordt ondersteund door ons BNS Crisp teamlid Annemarie ter Haar. Zij is begin 2020 van start gegaan met de

Digitale inspiratie sessies voor BNS Crisp leden. Tegelijkertijd waren onze tafelhoofden Chris Meertens, Denise van der Loo en Nynke Ott ook al met een digitaal initiatief bezig. 

Het fenomeen Digitale Tafel is niet meer weg te denken en zal een blijvend onderdeel zijn van kennisuitwisseling binnen BNS Crisp. De fysieke regionale tafelbijeenkomsten zijn ook van grote waarde en zodra het kan is het heel fijn elkaar weer in de verschillende regio’s ‘in het echt’ te treffen.

Een Digitale Tafel kan centraal vanuit BNS Crisp worden georganiseerd (voor een grotere groep) of vanuit één van onze tafelhoofden (ca. 10-12 leden) met een actueel thema. Inhoudelijk krijgt de sessie vorm door het interactieve karakter rondom het thema. Kortom: actuele zaken worden direct opgepakt en dat geeft energie! Een dergelijke Digitale Tafel werkt het meest optimaal in een groep van 10-12 personen heeft de ervaring geleerd.

Word je enthousiast van dit initiatief en wil je een bijdrage leveren aan ons netwerk? Wil je actief deel uitmaken van dit interessante BNS Crisp initiatief? Of heb je een relevant contact en een interessant thema om bijvoorbeeld een Digitale Tafel vorm te geven in een groter verband (vanuit BNS Crisp centraal)?

Mail met annemarie@bnscrisp.nl en doe mee.
Samen maken we ons vak nog veel mooier en krachtiger!

Enthousiaste BNS Crisp leden/deelnemers aan het woord 

“Kennis delen is nuttig en leuk! Vooral als je, zoals de meesten van ons, alleen werkt.

“Ik merk dat het delen van kennis inspireert, motiveert, nieuwe inzichten en vertrouwen geeft. Dan ben je zó blij dat je ineens een stuk of tien directe ‘collega’s’ hebt en je het niet meer allemaal in je uppie hoeft te doen!”

“Onze digitale ontmoetingen zijn in korte tijd, bijzonder waardevol voor mij geworden.”

“De groep geeft mij het gevoel er niet alleen voor te staan”

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Luxaflex

Leef- en woontrends voor 2022

Een nieuw jaar geeft nieuwe ontwikkelingen en nieuwe voornemens. In deze blog vind je een paar woontrends die 2022 gaan bepalen.