Interieurontwerp met decoratief plaatmateriaal

Twijfel jij eraan om maatwerk voor te stellen in jouw interieurontwerp? Laat je dan inspireren door de projectbeelden waarin decoratief plaatmateriaal van DecoLegno is toegepast.

Interieurontwerp met decoratief plaatmateriaal

Inspireren met stijlvolle en unieke maatwerkinterieurs, dat is waar ons hart bij DecoLegno sneller van gaat kloppen. Twijfel jij eraan om maatwerk voor te stellen in jouw interieurontwerp? Laat je dan inspireren door de projectbeelden waarin decoratief plaatmateriaal van DecoLegno is toegepast. Want een interieur met maatwerk oplossingen is pas echt een uniek interieur.

Inspiratie voor maatwerk

Om jou te inspireren met mogelijkheden van decoratief plaatmateriaal in maatwerk interieuroplossingen, heeft DecoLegno een speciale projectomgeving gelanceerd op de website. Meer dan honderd projectbeelden van onder andere keukens, kasten, meubelen, retail- en horeca interieurs. Handig gecategoriseerd op de Look & Feel van het materiaal en op de toepassing. Zo kun je eenvoudig filteren op bijvoorbeeld hout en keukens.

Wij helpen jou verder

Bij de projectbeelden wordt de toegepaste textuur decoratief plaatmateriaal duidelijk vermeld. Als deze je aanspreekt, kunt je eenvoudig een gratis A4-staal aanvragen. Ook worden de interieurbouwer of meubelmaker vermeld. Zo kun je direct contact opnemen om de mogelijkheden voor jouw project te bespreken. En natuurlijk ben je altijd welkom in de showroom van DecoLegno. Daar kun je de hele collectie op grote panelen bekijken, want dan krijg je pas die échte beleving van het decor en de structuur.

Neem een kijkje op onze projectinspiratie pagina via DECOLEGNO.nl

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen