Interieurontwerp met decoratief plaatmateriaal

Twijfel jij eraan om maatwerk voor te stellen in jouw interieurontwerp? Laat je dan inspireren door de projectbeelden waarin decoratief plaatmateriaal van DecoLegno is toegepast.

Interieurontwerp met decoratief plaatmateriaal

Inspireren met stijlvolle en unieke maatwerkinterieurs, dat is waar ons hart bij DecoLegno sneller van gaat kloppen. Twijfel jij eraan om maatwerk voor te stellen in jouw interieurontwerp? Laat je dan inspireren door de projectbeelden waarin decoratief plaatmateriaal van DecoLegno is toegepast. Want een interieur met maatwerk oplossingen is pas echt een uniek interieur.

Inspiratie voor maatwerk

Om jou te inspireren met mogelijkheden van decoratief plaatmateriaal in maatwerk interieuroplossingen, heeft DecoLegno een speciale projectomgeving gelanceerd op de website. Meer dan honderd projectbeelden van onder andere keukens, kasten, meubelen, retail- en horeca interieurs. Handig gecategoriseerd op de Look & Feel van het materiaal en op de toepassing. Zo kun je eenvoudig filteren op bijvoorbeeld hout en keukens.

Wij helpen jou verder

Bij de projectbeelden wordt de toegepaste textuur decoratief plaatmateriaal duidelijk vermeld. Als deze je aanspreekt, kunt je eenvoudig een gratis A4-staal aanvragen. Ook worden de interieurbouwer of meubelmaker vermeld. Zo kun je direct contact opnemen om de mogelijkheden voor jouw project te bespreken. En natuurlijk ben je altijd welkom in de showroom van DecoLegno. Daar kun je de hele collectie op grote panelen bekijken, want dan krijg je pas die échte beleving van het decor en de structuur.

Neem een kijkje op onze projectinspiratie pagina via DECOLEGNO.nl

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

VACATURE: website beheer en andere praktische taken bij BNS Crisp

BNS Crisp is op zoek naar een nieuw teamlid: iemand die kan ondersteunen bij het ontwikkelen van onze website in samenspraak met de developers, en content kan plaatsen op de website. Ervaring met het besturingssysteem Elementor binnen WordPress is een pré, evenals kennis van SEO. We staan vooral ook open voor jouw ideeën over de invulling van deze rol en zijn we flexibel.

Innovatie van de dag

The Substitute is recent partner geworden van BNS Crisp. Zij bouwen aan een community van duurzame merken en professionals in de interieur- en verbouwbranche.

Binnenkijken bij BNS Crisp Lieke van Nooijtgedacht | In de buurt

Begin dit jaar, voor de coronacrisis, besloot Lieke de knoop door te hakken en volledig voor zichzelf als interieurstylist te beginnen. “Ik was 40 en dacht ‘fuck it’, ik ga het doen. Ze verzorgt interieurs helemaal van A tot Z. Lieke: “De klant maakt een moodboard en ik bedenk een stylingplan, maak 3D-ontwerpen, kleurenschema’s en houd daarbij ook rekening met de budgetten.