Interessante nieuwe producten van de Machinekamer

Hierbij een kleine product update van de Machinekamer met interessante items voor in jullie interieurprojecten!

Galvanitas S16

De oude schoolstoel die in samenwerking met Galvanitas door De Machinekamer opnieuw wordt uitgebracht, is nu ook verkrijgbaar met een zitting en rugleuning in eiken- of walnootfineer. Voor het frame is er keuze uit 8 kleuren poedercoating.

Jops krukken

De Jops is terug! De vernieuwde versie is verkrijgbaar in 4 kleuren voor het frame en twee houtsoorten voor de zitting. Alle krukken zijn kenmerkend in hun industriële vormgeving en natuurlijk draaien ze allemaal.


Elon werkstoel

Nieuw in de Dykmeyer collectie is de industriële werkstoel Elon. Het frame is beschikbaar in 5 kleuren poedercoating, de rug en zitting is er in eiken- en walnootfineer.

Stoel Enya

Stoel Enya: de Sav & Økse stoelencollectie is uitgebreid met een aantal nieuwe modellen, waaronder de Enya, met een fraai A-frame van eikenhout. Rug en zitting verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren.

Barstoel Sinni

Favoriete stoel Sinni is er nu ook voor aan de bar of keukeneiland. 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Kaarsen

‘Gedraaide kaarsen mateloos populair’

Uit de Woondecoratie Trendmonitor 2021 blijkt dat de kaars een toenemende populariteit geniet. En dan specifiek de gedraaide kaars, ook wel swirl, draai- of twister kaars genoemd. Qua kleuren zijn zwarte kaarsen en goudkleurige kaarsen het meest in trek.