Interessante nieuwe producten van de Machinekamer

Hierbij een kleine product update van de Machinekamer met interessante items voor in jullie interieurprojecten!

Galvanitas S16

De oude schoolstoel die in samenwerking met Galvanitas door De Machinekamer opnieuw wordt uitgebracht, is nu ook verkrijgbaar met een zitting en rugleuning in eiken- of walnootfineer. Voor het frame is er keuze uit 8 kleuren poedercoating.

Jops krukken

De Jops is terug! De vernieuwde versie is verkrijgbaar in 4 kleuren voor het frame en twee houtsoorten voor de zitting. Alle krukken zijn kenmerkend in hun industriële vormgeving en natuurlijk draaien ze allemaal.


Elon werkstoel

Nieuw in de Dykmeyer collectie is de industriële werkstoel Elon. Het frame is beschikbaar in 5 kleuren poedercoating, de rug en zitting is er in eiken- en walnootfineer.

Stoel Enya

Stoel Enya: de Sav & Økse stoelencollectie is uitgebreid met een aantal nieuwe modellen, waaronder de Enya, met een fraai A-frame van eikenhout. Rug en zitting verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren.

Barstoel Sinni

Favoriete stoel Sinni is er nu ook voor aan de bar of keukeneiland. 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Word in de maand februari of maart lid! En ontvang…

BNS Crisp telt inmiddels ruim 325 leden. Die ons team bijna wekelijks voorziet van inspiratie, kennis door kosteloze webinars en events (als dit weer mag) en netwerkmogelijkheden met collega’s uit het vak. Lijkt het je iets, sluit je dan nu aan, ontdek de mogelijkheden en doe mee!