Inspiratieweekend Leolux, Pode en Évidence

In het eerste weekend van maart organiseert BNS Crisp merkpartner Leolux het 'inspiratieweekend', in haar Experience Center in Breukelen. Kom langs op 2 of 3 maart!

Bezoekers maken tijdens dit evenement kennis met de nieuwste collectie van Leolux, de Venlose designfabrikant, die dit jaar zijn 90-jarige bestaan viert. Deze feestelijke (tweede) editie staat in het teken van de lente en geeft interieur liefhebbers een flinke portie interieurinspiratie.

Nieuw design

Het weekend in Breukelen staat in teken van de nieuwe modellen en inspirerende activiteiten. Als bezoeker van het Experience Center ontdek je, naast het vakmanschap en de mogelijkheden die Leolux te bieden heeft, de complete collecties van Leolux, Pode en Évidence. Ook de nieuwste modellen zijn er te zien, zoals het Leolux-programma Loya en de jubileumeditie van Leolux-icoon Pallone, de serie ‘Soft Seasons’ waarvan de zitting bekleed werd met een heerlijk zachte boucléstof. Pode presenteerde eerder dit jaar de draaifauteuil Balini, een comfortabel en compact clubfauteuiltje.

Demo-stofferen

Op het gebied van beleving zit het wel goed tijdens het Leolux-inspiratieweekend. Zo is er onder meer een Leolux-stoffeerder aan het werk, die zijn vakmanschap demonstreert en vragen beantwoordt. In een lentefris Experience Center, waar bloemen het voorjaar aankondigen, helpen de adviseurs de bezoekers bij het maken van een passende keuze. En wat te denken van een moodboard op maat, of een artistieke impressie van het meubel dat binnenkort thuis wordt afgeleverd?

90 jarig bestaan

Het hele jaar door kun je in Leolux Experience Center Breukelen terecht voor de mooiste nieuwste modellen in de collectie. Maar tijdens het Inspiratieweekend kijkt Leolux ook even achterom. Want vanwege het 90-jarig bestaan van het bedrijf hebben ze ook een selectie van de mooiste en belangrijkste klassiekers uit het roemruchte verleden van Leolux een plek in hun showroom gegeven. Een mooie manier om de historie van Leolux te verkennen. En misschien zelfs een nostalgisch weerzien met een model dat vroeger bij jullie thuis gestaan heeft!

Locatie: Experience centre Breukelen
Datum:
Zaterdag 2 maart 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 maart 11:00 – 17:00 uur. 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Innovatie van de dag

The Substitute is recent partner geworden van BNS Crisp. Zij bouwen aan een community van duurzame merken en professionals in de interieur- en verbouwbranche.