Inspiratie daar kun je niet genoeg van krijgen

Inspiratie daar kun je niet genoeg van krijgen. Ook het team van BNS Crisp speurt het net en de online wereld af op zoek naar trends en interessante items.

Inspiratie daar kun je niet genoeg van krijgen. Ook het team van BNS Crisp speurt het net en de online wereld af op zoek naar trends en interessante items. Achter onze login zijn we voor jullie hele mooie digitale bibliotheekkasten aan het inrichten met, waar je afhankelijk van je type lidmaatschap, gebruik van kunt maken.

Waarom doen we dit? Om nog meer service te kunnen verlenen aan onze leden en partners. Er is zoveel inspiratie en informatie te vinden dat het voor een éénpitter of een klein bedrijf haast niet te doen is om up-to-date te blijven. BNS Crisp wil daar graag bij helpen.

Wat kun jij als lid in het ledendeel op de website (achter de login) vinden?

  • Trendbibliotheek (inspiratie).
  • Must see bibliotheek (actuele fysieke en digitale events, interessante video’s en docu’s om terug te kijken, virtuele tours door musea en tips voor wandelingen langs bijzondere architectuur).
  • Blauwe Gids (bedrijven waarmee je kunt samenwerken).
  • Vacaturebank (commerciële opdrachten).
  • Ondersteuning en Kennisbank. Diverse documenten (BNS Crisp logo’s, voorbeeld algemene voorwaarden, schaalmeubelen). Verslagen (o.a. regiotafels). Agenda archief. Nieuws archief. Foto album archief. En binnenkort vind je hier ook een ondernemersvaardigheden bibliotheek.

Neem een kijkje achter de login op de website en laat je inspireren!

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Hoe Wabi-Sabi toepassen op decoratie?

Kave Home en de Japanse esthetiek Wabi-sabi kunnen niet los van elkaar gezien worden. Door de gehele decoratiecollectie van het meubelmerk is de levensfilosofie verweven. Maar was is Wabi-Sabi precies?

WOONTREND 2021 | BE MANKIND

We beseffen ons meer dan ooit hoe kwetsbaar we zijn als mens. Eén virus kan de maatschappij en ons dagelijks leven totaal ontwrichten. Maar ook de voortschrijdende technologie maakt angstig. Niet alleen onze privacy is in het geding. De opmars van kunst­matige intelligentie kan ons het gevoel geven de controle kwijt te raken.