In de stoel: Spoel ID

In de stoel: Spoel ID! Lees hier waarom deze merkpartner interessant is voor jou als lid van BNS Crisp.

Wie is/zijn Spoel ID en waar staan jullie voor?

Spoel ID is een leverancier van diverse designmerken met de focus op de verkoop aan interieurontwerpers, -architecten en stylisten. Wij kunnen de producten van onze merken B2B aanbieden met hoge kortingen en bieden een uitstekende service. Een greep uit onze merkencollectie: Bolia, Serax, Mogg, DCWéditions, Norr11, Santa & Cole.

Spoel ID is gevestigd in Kockengen met een prachtige showroom/kantoor waar Patrick en Cora je graag verwelkomen voor een leuke kennismaking, advies en natuurlijk een heerlijke kop koffie.

Waarom is Spoel ID interessant voor interieurprofessionals?

Wij zijn interessant voor interieurprofessionals door de aantrekkelijke condities die wij bieden op onze merken. Bovendien hebben wij met een aantal merken de afspraak dat we accessoires ook per stuk kunnen leveren waar deze normaal per meerdere stuks gaan. Verder bieden wij een stalenservice. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld waardoor zowel meubelen, verlichting, schakelmateriaal, vloerkleden en accessoires aangeboden kunnen worden. Toch houden we het aantal merken beperkt. Hierdoor hebben we veel kennis van onze merken en kunnen we de interieurprofessionals daardoor goed adviseren en informeren. Persoonlijk contact en snel handelen staan bij ons hoog in het vaandel.

Wat kan een BNS Crisp lid van jullie verwachten?

Een BNS Crisp lid profiteert bij ons van hoge inkoopkortingen en een laagdrempelige bestelmogelijkheid. Zo is er geen minimale orderwaarde.

Verder bieden we ook de mogelijkheid om op commissiebasis te werken. Wij regelen dan het offreren, factureren en de service direct met de klant zodat je volledig ontzorgd wordt.

Neem contact op!

Benieuwd naar onze andere merken en de condities? Neem dan contact met ons op via de Blauwe Gids.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen