In de stoel: merkpartner Lifestyle Verf

Lees hier alles over merkpartner Lifestyle Verf en wat zij voor jou kunnen betekenen als lid van BNS Crisp.

Wie is Lifestyle Verf en waar staan jullie voor?

De missie van Lifestyle Verf: stylisten helpen bij het creëren van een sfeervol en gebalanceerd interieur. Dat doen wij met verf van de hoogste kwaliteit en kleurcollecties die aansluiten bij de trends in de interieurwereld. Ons motto: Kleur is wat je ziet, de verf is wat je merkt. Verf in prachtige kleuren, verf die heerlijk schildert, verf voor een mooi en strak eindresultaat.

Lifestyle Verf is een merk van Global Paint Products. De verfmakers werken met passie en expertise aan de ontwikkeling van hoogwaardige muurverf en lakken in het eigen laboratorium en de productie in de eigen verffabriek. Lifestyle Verf wordt online verkocht aan consumenten, stylisten en woonwinkels. Consumenten verwijzen wij door naar onze partners: stylisten en interieurwinkels, voor een totaal interieuradvies. Wij werken nauw samen met stylisten en ondersteunen hen verftechnisch en met kleuradvies.

Waarom is Lifestyle Verf voor stylisten interessant?

Met Lifestyle Verf kunnen stylisten verf toevoegen aan het adviespakket, zonder de ongemakken van inkoop, voorraden en voorraadbeheer. Wij bieden stylisten een mooie inkoopkorting op het gehele assortiment. Bekijk hier alle voordelen van samenwerking met Lifestyle Verf.

  • Professionele verf rechtstreeks van de verffabriek
  • Extra verdienmodel door inkoopkorting 
  • Kleurcollecties, waaiers, stalen en kleurtesters
  • Het mengen van de verf in alle kleuren
  • Geen voorraden en voorraadbeheer 
  • Gemakkelijk online bestellen
  • Bestellingen vóór 14:00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Ondersteuning zowel commercieel als verftechnisch
  • Vermelding en actieve doorverwijzing lifstyleverf.nl

Wat kan een BNS Crisp lid van Lifestyle Verf verwachten?

Gemakkelijke samenwerking waarbij je via de website snel bestelt, met een eigen account en directe verrekening van de inkoopkorting. Heb je hulp nodig bij het geven van verfadvies? Onze specialisten helpen je graag en staan je direct te woord.

Wil je ook Lifestyle Verf opnemen in je dienstverlening, bekijk dan hier alle voordelen en neem contact met ons op.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Foscarini interpreteert de Pantone-kleuren

Al meer dan 20 jaar hebben de kleuren die Pantone benadrukt als de kleuren van het jaar zowel de productontwikkeling als de inkoop in de meeste industrieën beïnvloed – iets dat vooral geldt in de designwereld.

Kom met jouw moodboard in de media

Bouwmedia en BNS Crisp hebben een superleuke samenwerking opgezet om leden van BNS Crisp in de schijnwerper te zetten. Elke maandag is het MoodboardMonday op uwwoonmagazine.nl en als lid van BNS Crisp maak jij kans om hier een blog met – uiteraard – moodboard voor aan te leveren. Een supermooie kans om jouw werk en jezelf in de spotlight te zetten. Wil jij meedoen? Stuur dan voor 20 december jouw moodboard en bijbehorende blog in. En wie weet maak jij dan volgend jaar onderdeel uit van het MoodboardMonday-team.