In de stoel: Kula by Bryndís

In de stoel: Kula by Bryndís! Lees hier alles over de akoestische wandpanelen van Kula en waarom ze interessant zijn voor jou als lid van BNS Crisp.

Waar staat het merk Kula by Bryndís voor?

Kula by Bryndís is een 100% natuurlijke en duurzame akoestiekoplossing, waarbij slow fashion omarmt wordt en alleen materialen worden gebruikt die Moeder Aarde ons geeft. De belangrijkste grondstof is IJslands schapenwol. Deze wol is uniek in de wereld, omdat het spectaculaire eigenschappen heeft!

Waarom is Kula interessant voor interieurprofessionals?

Kula is niet alleen een akoestiekoplossing maar ook een Piece of Art. Elk stuk is uniek, niet één akoestisch paneel is hetzelfde. Daardoor is een akoestisch paneel van Kula ook zeer goed toepasbaar in een interieur als schilderij, bijvoorbeeld bij een grote vide of in een trappenhuis.

Wat is de meest bijzondere eigenschap van het merk?

Ons materiaal 100% natuurlijk en zero waste. De wol die wij gebruiken is een restproduct van de reguliere wolindustrie. We maken dus geen gebruik van bioplastics of plastic van petflessen.

Wat kunnen we verwachten van Kula tijdens Design District?

We introduceren een nieuw akoestisch paneelsysteem dat gemaakt is van golven. De golven zijn 5 cm diep en 205 cm hoog. De golven zijn in drie verschillende breedtes:  7, 14 en 21 cm.

We maken deze panelen in 42, 35 en 28 cm breed. Hierdoor kan je verschillende combinaties maken waardoor je verschillende dynamische goven kan creëren. We noem dit product dan ook een FLOW-systeem.

Neem contact op!

Wil je meer weten over Kula by Bryndís? Neem dan contact op met Alfred Huijser van Huijser Meubel Agenturen via onderstaande button.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen