In de stoel: Interkeukens

In de stoel: Interkeukens! Gemoedelijk semi-maatwerk keuken & interieur bedrijf met scherpe tarieven. Lees hier waarom deze merkpartner interessant is voor jou als lid van BNS Crisp.

Waarom willen jullie graag samenwerken met ons netwerk?

We zoeken samenwerkingen met professionals die oog hebben voor detail en die met veel plezier hun vak beoefenen. Professionals die hun vak verstaan en het doel hebben om hun klanten van het beste advies en product te voorzien. Daarnaast is het ook eigenlijk heel leuk en persoonlijk om langdurige samenwerkingen te hebben. Iets wat we met de klant zelf vaak niet hebben omdat een aankoop van deze omvang maar eens in de zoveel jaar plaatsvindt. 

Wat zijn de voordelen die Interkeukens te bieden heeft?

Wij hebben vele voordelen ten opzichte van reguliere keukenleveranciers.

Het grootste is toch wel dat we volledig vrijblijvend te werk gaan en in geen enkel geval om de opdracht vragen. We gaan dus echt uit van onze eigen kracht en zijn van mening dat klanten zelf mogen bepalen wanneer en bij wie ze een aankoop gaan doen. 

We willen graag mooie dingen maken en proberen dan ook altijd klanten te behoeden voor eventuele verkeerde keuzes. Dit is ook een van de redenen dat we graag samenwerken met professionals omdat zij met soortgelijke beweegredenen te werk gaan. 

Ons concept is gebaseerd op een tariefstelling waarbij goed na is gedacht over onkosten. We zitten in een hartstikke leuk pand met een deftige uitstraling, echter is het kostentechnisch een zeer gunstige locatie. De kosten die we moeten doorberekenen op een opdracht liggen vele malen lager dan dat andere keukenspeciaalzaken genoodzaakt zijn om door te belasten. We hebben onze winstmarge beperkt en daarnaast ook de keuze gemaakt om het gehele onderhandelproces te vermijden. De tariefstelling is dus zo scherp dat we ten alle tijden een offerte en prijs mee durven geven wetende dat we echt een nette aanbieding hebben gedaan. 

We hebben als semi-maatwerkleverancier overigens ook behoorlijk wat mogelijkheden. De mogelijkheden zijn uiteraard iets beperkter ten opzichte van interieurbouwers, echter zie je dat ook terug in de tariefstelling van een opdracht. 

Wat een toekomstig voordeel gaat zijn is dat we streven naar een volledig open en transparante werkwijze. Onze ambitie is om een online catalogus volledig in te richten zodat consumenten zelf ook hun product samen kunnen stellen. Natuurlijk zullen we altijd de consument nog van hulp en advies voorzien, echter zou deze manier van werken het veel eenvoudiger maken om transparant te kunnen communiceren over prijzen en tariefstellingen. 

Het toekomstbeeld is overigens om locaties door het land kleinschalig en persoonlijk te houden. Per vestiging een of twee man personeel waarbij persoonlijkheid in het contact gewaarborgd blijft. We merken nu al dat dit heel erg prettig werkt en we willen absoluut gaan voorkomen dat we een of andere grote onpersoonlijke mega formule gaan worden. 

Neem contact op!

Benieuwd naar Interkeukens en de condities? Neem dan contact met ons op via de Blauwe Gids.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

In de schijnwerper: zeven kamerplanten

Zeven kamerplanten zijn geselecteerd om de botanische tak van de collectie te vormen, en om op spannende wijze gecombineerd te worden met buitenplanten en snij-, droog- en kunstbloemen.